Zdravo karikasi/ce!
62, Tuggeranong, Australija

Evo mene, ja dosla ponovo da mucim muku s vama, finim ljudima, vecito spremni da (odmognu) pomognu meni u nevolji.


Jeste li me se uzeljeli bar malo? Ziva sam iako me pola nema, ustvari ima me u dupetu, tu nikako da manjkam. Kao sto rekoh, hvala Bogu ziva sam, cisto da znate, a i da nisam zabolelo bi vas bas strasno. Znam, mnoge bi vas jako rasplakala i zato vam puno hvala. I ne brinite se vi za Micojku.

Gde kod da ode, kud kod da se krece
ako vo je sudjeno da visi, udavit se nece.

Od ostalih novosti, duzna sam da vas obavestim da sam i dalje slobodna i nikako da nadjem nekog (gresnika) finog cojka, koji ce da mi od ostatka zivota napravi bajku.

Ima li zainteresovanih?

Tako sam i mislila. Pa sve moram sama u zivotu, oca mu jeb*m!
Tako vam je to danas. Kako se ko snadje. to sto sam ja ne snadjena - ne znaci da nisam dobra zena. A ne znaci ni da je sam.

Jos nema zainteresovanih?

Hm...dobro. Ja sam stara cekalica. samo pazite da ne bude kasno. Neki ce da se doseti u dogledno vreme da sam ja ipak savrsena prilika, a ja cu jedva da docekam da mu kazem '' izvini, ko te pa j*be, ja sam se snasla! Prc!

Odoh sad ja, a vi da ste mi zdravi i veseli i da mi reiste to s udadbom. Znam ja, mogli bi vi tu nesto da napravite. Pa ako se ne plasite Boga, a vi ne cinite nista. Molim lepo.

87 pregleda
 
Komentari
zeljaana 18.01.2018

Mici, ne odustaj! Samoća nije laka, treba je izdržati. Na žalost je sve više usamljenih i otuđenih. Prijatelj od prijatelja, deca od roditelja, usamljenost u braku (samac u braku), usamljeni van braka. Zašto smo ovde nego da pomognemo i olakšamo muke jedni drugima, pa makar i virtuelno.
Odličan blog, možda ti se i posreći, što ti od srca želim!

MicojkaDKvin MicojkaDKvin 19.01.2018

Hvala zeljana. Zena si posebnog kova i dobro je da jos ima takvih.

aleksandra 22.01.2018

:-) *BYE*

MicojkaDKvin MicojkaDKvin 25.01.2018

Pozdrav za nislicu.

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta