Ocenjivanje slika
29, Beograd, Srbija

Hehehe...Kada sam dosao na ovaj sajt imao sam 50 poena.Primetio sam da se ti poeni mogu zaraditi na brzi nacin putem ocenjivanja slika drugih clanova ovog sajta,pa sam resio da se bacim na posao.

Prikazivale su mi se slike samo zenskih clanova,muskaraca nije bilo...Valjda to tako treba.I mogao sam ocenjivati samo od 1 do 5.Sedmicu nisam mogao dati nikom jer je kostala 100 poena a ja sam imao 50.
S'toga je najvisa ocena koju sam mogao dati bila 5.Nisam ocenjivao samo lice osobe na slici,vec i kvalitet slike,mesto,tj pozadinu slike,vedrinu slike,ideju,itd...Nije mi bilo bitno koliko osoba ima godina,da li je mlada devojka,ili starija,ocenu 5 sam davao onima koji su bili nasmejani,vedri,prirodni,i onima koji su mi jednostavno delovali kao pozitivna i draga osoba.Najvise je bilo tih petica,ali ima i onih kojima sam dao nizu ocenu.Tako sam na primer naisao na jednu devojku,koju ne bih sada da imenujem,cija je slika bila crno-bela,plava devojka,sa dosta pudera i maskare na trepavicama,bez osmeha na licu u tom nekom opasnom fazonu :D .Nije mi delovala nesto prirodno,pa sam joj dao ocenu 4. Da su postojale sve ocene od 1 do 10,dao bih joj neku osmicu ili sedmicu,ali posto nisu,i posto sam svaku sliku ocenjivao u odnosu na predhodnu,i posto mi je najvisa ocena bila 5,odlucio sam da joj dam 4.Posto mi 5 (extra) nije extra ! Posle nekoliko dana,primetio sam da je objavila neki blog,kliknuo sam na ono ''procitaj vise'' i ispod sam primetio da ne mogu da komentarisem i lajkujem.Pisalo je da sam blokiran :D Nikada joj se nisam javljao privatnim porukama,nisam ranije nista komentarisao,niti sam je uznemiravao na bilo koji nacin,a eto opet sam dobio block :D Zbog ocene 4.Nisam znao da ce je to toliko pogoditi.Ovom prilikom joj se izvinjavam.Takodje su mi dve osobe uzvratile sa peticom i hvala im,ali se i njima izvinjavam.Ocena 5 je najvise sto sam tada mogao dati,inace zasluzujete vise.Danas sam imao 200 bodova i primetio sam da me je neko ocenio sa 7.Uzvratio sam istom ocenom.Ostalo mi je jos 100 bodova tj za jednu sedmicu :D Sta cu ljudi,nema se,kriza u svetu,stisli Arapi...Nisam ljut na tu osobu ili slicno,samo eto da vam pokazem koliko malo je potrebno za odbacivanje neke osobe.Cudno je to.Draze bi mi bilo da me je ocenila sa 1 nego da me blokira,surovo je to :P

98 pregleda
 
Komentari
Mika 12.11.2016

Imam 5388 poena, uopste vise nikog ne ocenjujem. da ocenjujem golotinju, necu tu daje 2 pa nek crknu. vise je kad si u komunikaciji i imas sta da pricas a ne da se izivljavas

Gaggy 09.11.2016

Ma sve je to igra, ali i ti si to preozbiljno shvatio, pošto si nov ima vremena da skapiraš kako i sam da se postaviš u svemu tome i da se usput fino zabaviš. :-) *DRINK*

Amenadiel Amenadiel 09.11.2016

*HI* *DRINK*

rade955 10.11.2016

Slazem se sa tobom,i ja sam od skoro na sajtu,i ocenio sam jednu zensku osobu sa 3,posto je bila namrgodjena i ne zanimljiva,ista ta osoba je meni uzvratila sa 2 i gle cuda blokirala me. %)

Amenadiel Amenadiel 10.11.2016

Zivot ide dalje :D Bice bolje

Vranjanac79 10.11.2016

Ja nisam ni znao za šta služe ti poeni dok nisam pročitao tvoj blog... I mene jedna blokirala a nisam joj ni pisao ni ocenjivao samo pogledao profil valjda joj se ne svidja što sam Vranjanac možda gravitira prema zapadu... Ni ja nisam dao veću ocenu od 5 a da li će neka da se ljuti i to mi ga uz Besnu Kobilu...

Amenadiel Amenadiel 10.11.2016

Hahhaahha :D *HI* *DRINK*

MilanaDjukic 10.11.2016

Napisao mi jedan pacijent danas kako sam ja ružna,a kad sam videla njegovu sliku,pa to ni majka ne može da kaže :"Čedo moje",ali on je lepotica,samo ja sam zver :-).

Amenadiel Amenadiel 10.11.2016

Nemojte se obazirati na njega. :D Lepi ste. *HI*

BAKI 10.11.2016

Hahah neverujem.Ma opusteno brate,sve je dobro dok nepocnu da grizu. PS,,,,po opisu slike mislim da znam ko je na fotografiji.

Amenadiel Amenadiel 10.11.2016

Hahhahaah,cuti nemoj nikom pricati,da ne krene neka svadja :D Ko ce se posle sa njom izboriti

Ace Grizli 10.11.2016

*HI* *THUMBS UP* *ROSE* *YES*

Amenadiel Amenadiel 10.11.2016

*HI* *THUMBS UP*

Sreiko 10.11.2016

Poeni, sad pogledah, imam ih 2511. Znači bogat sam :) Ako imam način da ti ih prebacim, kaži, meni ništa ne znače pa ti raspali ocenama ;)

Amenadiel Amenadiel 10.11.2016

Mislim da se ne mogu prebacivati,a i zaista nema potrebne.Ni meni to nije toliko bitno,ali hvala u svakom slucaju *HI*

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta