Nesudjena ljubav
29, Beograd, Srbija

Veliki sam ljubitelj filmova.Volim skoro sve zanrove,avanturisticke filmove,komedije,naucnu fantastiku,pa i te romanticne ljubavne filmove.

U tim romanticnim filmovima uvek imamo taj neki par,momka i devojku koji kroz razne prepreke,svadje i raskide,na kraju zavrse srecno i zajedno...Uglavnom svi ti filmovi imaju srecan kraj,inace nama ne bi bilo zanimljivo da to gledamo.Ali sta je sa onim tuznim krajem ? Ne samo u filmu,vec i u stvarnom zivotu.Sta je sa ljudima koji nisu uspeli da osvoje zeljenu osobu,svoju ljubav? Cak i na internetu mozemo naci gomilu nekih tuznih tekstova i prica o toj nekoj nesudjenoj ljubavi,prici sa tuznim krajem.Svako od nas je bar jednom u zivotu procitao takav tekst ili cuo tu pricu.Ali sta se dalje desilo,sta je sa tim ljudima,kako su prosli u zivotu ? U zivotu necete uvek imati zagarantovan srecan kraj,nije uvek kao na filmu,jesu li ti ljudi nasli srodnu dusu,jesu li srecni ? Sta kad ste potpuno sigurni da je ta neka osoba kao stvorena za vas,i samo nju iskreno volite,svim srcem i dusom,ali ne mozete da je imate?Ta osoba voli drugog i sa drugim je.I vi tu nista ne mozete...Sta onda ? Neki kazu kako vreme leci sve,kako ce vremenom biti lakse,bol i patnja ce vremenom nestati,zaboravicete na tu osobu.Drugi kazu kako je zivot pun iznenadjenja,i da ce se u onom trenutku,kad se najmanje nadate,u vasem zivotu pojaviti neka nova osoba,koja ce vas zivot uciniti lepsim i srecnijim...Ali da li je to zaista tako,ili su to samo utesne reci za sve one nesrecno zaljubljene ? Sta kad prodju godine,a vi i dalje svakoga dana razmisljate o toj nekoj osobi ? Sta kad zagrlite tu neku novu osobu,ali ne osecate taj neki predivan osecaj u grudima,pogledate je u oci,ali ne vidite tu lepotu,poljubite je ali ne osetite taj osecaj zaljubljenosti ?
Koliko god ta neka osoba bila lepa i dobra,i koliko god vas volela,vi nikada necete moci da je volite onoliko koliko ste voleli tu proslu osobu,osobu u koju ste zaljubljeni.Ta osoba vam moze biti draga,na neki nacin mozete voleti tu osobu,ali neko uvek voli manje...Ona PRAVA ljubav se dogadja samo jednom u zivotu,i kad nekog tako zavolite,niko drugi nikada nece moci da zauzme njeno mesto.Moze biti pribliznih,slicnih ljubavi,ali nikada istih.Mozete stupiti u brak sa nekim,imati porodicu,zivot ide dalje,ali ta rana na srcu ostaje zauvek.I to secanje...To mesto u srcu koje cuvate samo za tu osobu !

23 pregleda
 
Komentari
Mika 13.11.2016

Ljubav je lepa , ali samo ako je obostrana

Amenadiel Amenadiel 13.11.2016

*THUMBS UP* Tacno

Evroskeptik 26.11.2016

Ја волим блек комеди/драма филм, како са несрећним, тако и са срећним крајем. Али несрећан крај остави на мене већином јачи утисак, јер се ређе виђа од срећног краја - на филму, док је у реалности обрнута ситуација. Мада и тај срећан крај у филмовима није срећан крај, него је то срећан тренутак где је режисер рек'о: "Е, сад је доста.", а да није рекао да је доста, можда би се главни глумци већ у следећој сцени понапијали и потукли у кафани и боцкали се ножекањама.

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta