Potrebni saradnici za internet marketing
55, Beograd, Srbija

Želite siguran i dugorocan posao? Odbacite predrasude!

Dobro dosli na moju stranicu.

Ja sam Gordana Miletic i radim posao na internetu iz oblasti internet marketinga u sklopu Future International Marketing Group kompanije.Za ovaj posao potrebno je samo osnovno znanje rada na racunaru, volja za radi internet veza.

Vase je samo da ulozite vreme i dobru volju,a dobicete besplatnu obuku i podrsku najboljeg tima.

Ako zelite dugorocan posao(stalan ili dodatni),postanite i vi saradnik kompanije klikom na linkREGISTRACIJA

O KOMPANIJI


Kompanija Strong Future International Marketing Group je američka Internet kompanija (osnovana 1998. godine) koja već 18 godina uspešno posluje na Internetu.

Kompanija ima svoje sedište u Lincolnu (Nebraska, USA) i stotine hiljada saradnika širom sveta.

Nikada, u svojih 18 godina postojanja, kompanija nije poslovala s gubitkom, uvek je beležila samo rast.

Kompanija se finansira od on-line prodaje fizičkih proizvoda iz svoje velike on-line prodavnice TripleClicks, dakle konkretna prodaja je izvor novca i profita. Ne finansira se od članarina i registracije.

Zarade svojim saradnicima širom sveta kompanija isplaćuje svakog 15tog u mesecu (obračun zarada za predhodni mesec vrši se od 10tog u mesecu).

Da bi postali saradnik kompanije, morate biti punoletani i REGISTROVATI SE u kompaniju preko nekog od postojećih aktivnih saradnika.

Ovde se može zaraditi, ali za to je potreban rad, učenje, čitanje i usavršavanje. U tome ću Vam pomoci ja kao Vaš sponzor, a imate i pomoć čitavog tima saradnika. Sva obuka, alati i podrška su potpuno besplatni i pruža Vam se mogućnost da naučite mnogo iz oblasti internet marketinga, a to znanje je dragoceno i može Vam koristiti ne samo u ovom poslu.

Registracija u kompaniju ničim ne obavezuje tako da se nalog može vrlo jednostavno i zatvoriti.Saradnik dakle nema nikakvih obaveza prema kompaniji.

Ali ukoliko saradnik želi raditi i zarađivati, kompanija nudi šest različitih načina zarade. Posao se vremenom uči i razvija, a tako raste i zarada saradnika.


RADITE U TIMU USPEŠNIH!

Obuka i svi potrebni alati su besplatni
FB grupa za podršku sa datotekama na našem jeziku
WEBINARI ( on-line predavanja uživo)
24/7 podrška sponzora i čitavog tima saradnika
Naučite kako se radi i zarađuje na internetu!
MENI JE OVAJ POSAO POSTAO GLAVNI IZVOR PRIHODA!
REGISTRUJTE SE BESPLATNO i krenite odmah sa radom iz svoje on-line kancelarije jednim klikom na link REGISTRACIJA


ISPLATA ZARADE

  • Postoji nekoliko opcija za isplatu zarade saradnicima koji samostalno biraju kada i kako će im zarada biti isplaćena (a sve do tada saradnik akumulira svoju zaradu na svom ličnom računu unutar kompanije- s ovog računa takođe može koristiti zaradu ali samo za plaćanja na Internetu). Saradnici međutim najčešće biraju da im se zarada isplaćuje ili preko njihovog PayPal Account-a (kojI samostalno kreiraju i povezuju sa svojom bankovnom karticom) i/ili preko Payoneer Master Card (koja se naručuje preko kompanije nakon što se na računu za zaradu akumulira min 20US$). Ovo poslednje je najbolja opcija isplate zarade (zbog toga što se sa Payoneer Master Card može plaćati bilo gdje a i novac se može podizati na svim bankomatima koji imaju oznaku MasterCard).

POPUNITE PROFIL I ZAVRSITE REGISTRACIJU PRATECI VIDEO UPUTSTVO

Za uspešan početak uradite prvih 5 zadataka prateći video- uputstvo za početne korake:

NAKON TOGA ME OBAVEZNO DODAJTE ZA PRIJATELJA NA FACEBOOK-U KAKO BIH VAM POMOGLA U DALJEM RADU

DOBRO DOSLI U TIM!


2 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta