INTELIGENCIJA  JE  LOSA OSOBINA
61, Sombor, Srbija

Po meni inteligencija je nacin na koji funkcionise ljudski ego u fizickoj stvarnosti.EGO je vidljivi deo nas , cista fizika .Mozak je ,,bioloski kompjuter'' koji funkcionise po zakonima fizike progamiran nasim mislima putem INTELIGENCIJE. Nacin na koji slazemo informacije iz spoljasnjeg sveta jeste inteligencija.Od toga zavisi kakva ce biti nasa buduca iskustva jer sami kreiramo svoj zivot ali ako nikada ne osvestimo ( prozivimo ) ta iskustva ona se taloze u nama u vidu bolesti .Ne postoji UNUTRASNJA INTELIGENCIJA , postoji SVEST , svest je nesto sto dolazi iznutra a manifestuje se u fizickoj stvarnosti kroz INSTIKT tj. emociju.
Cesto se smatra da je INTELIGENTAN covek SVESTAN covek ali te dve vrednosti su u suprotnosti jer to su dva razlicita nivoa postojanja. Inteligentan covek je nesvestan covek koji funkcionise na bazi programa svog uma ( ubedjenja ) a svestan covek funkcionise na bazi OSECAJA BEZUSLOVNE LJUBAVI . Inteligencija se moze navezbati jer covek moze da menja fizicku stvarnost tj. da programira putem svoje inteligencije ali ne moze da napravi VESTACKU SVEST !
Inteligencija je ljudska zabluda , ljudi se trude i zele da budu inteligentni ne shavatajuci da se time udaljavaju od mogucnosti funkcionisanja kroz svest koja znaci LAKOCU i RADOST zivota.Biti PAMETAN ustvari znaci biti NESVESTAN . Inteligencija je ustvari MANIPULACIJA , formiranje CILJEVA umesto da prirodno kroz svest ostvarujemo svoje zelje sto jeste ustvari TOK ZIVOTA !

30 pregleda
 
Komentari
biksi.po 27.04.2018

Bravo za trud, da napišeš nešto svoje i što nije copi-paste samo. Samo mi možda dodao da inteligenciju vrlo često zna da diskvalifikuje samo pobuda. Dok normalno ljudsko biće, pobuda samo inspiriše, da nešto učini i postigne, kod inteligentnih persona, ona je samo odbrana, da ne kažem samoobmana. *THUMBS UP*

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta