KADA ZENE NAJVISE GRESE U VEZAMA?
44, Beograd, Srbija

Gde zene najvise grese?

Kada su u pitanju veze i muskarci naravno.

ILUZIJA

Dok smo mladje mi ne trazimo muskarca kog cemo voleti. Vec nekoga ko ce otelotvoriti nasu iluziju. Sliku koju smo zamislile u svojoj glavi. Odstupanja neizostavno vode razocarenjima.

Nesto kasnije one mudrije pokusaju da private muskarca takvog kakav jeste.

ZELIMO DA GA PROMENIMO

Al ipak uvek kao da nesto nedostaje. Kao da je onaj drugi od one tamo nekako bolji. Kao da bi mogao jos da se trudi, da radi, da se angazuje oko dece...A on je zaprvo bio isti svo vreme. Nasa je stvar sto to nismo prihvatile.Ok neke se stvari menjaju i osobe se menjaju kroz dogadjaje ali zena kojoj uporno nesto smeta kod muskarca sa kojim je mogla bi da se malo vise pozabavi sopstvenim zivotom.

VENCAVAMO SE I NALAZIMO PARTNERE JER TAKO MORA

Jer pobogu sta ce narod reci ako ostanemo usedelice. Pridrzavamo se nekakvih normi i nepisanih kodeksa a onda idemo nasuprot svojoj prirodi. Sta ako smo napr. rodjenje da budemo nezavisne i slobodne? Da lutamo u avanture...

Malo koja zena pokusa i da razmisli o tome. Nazalost ona tako cesto pronalazi nekoga samo da bi zadovoljila okolinu.A onda se oseca prazno i prevareno. Usamljeno i pored predstave od braka u kojoj igra glavnu ulogu.

NALAZIMO NEKOGA SAMO DA NE BI BILE SAME

To je jedna od najvecih gresaka. Zena koja to ucini zapada iz greske u gresku i nezadovoljstva u nezadovoljstvo. Laze sebe i druge da bez ljubavi ne moze i da od nje zivi a zaprvo joj se nikada ni primakla nije.

Ne ide to tako u ljubavi.

MISLIMO DA CE NAM MUSKARAC RESITI SVE PROBLEME

Udacu se. Preseliti kod njega. Roditi decu. I ispinila sam sve.E drage moje...tek tada prica pocinje. Niti jedan vam muskarac nece resiti problem. Sve moze samo da izgleda tako ali nakon obavljenog posla i stikliranja polja sledi praznina koja je nezamisliva i ogromno nezadovoljstvo.

NAPRAVIMO DA SE CITAV NAS SVET VRTI OKO NJEGA

Podredimo mu sve. Zaboravimo prijatelje, hobije, ono sto volimo i zelimo. Cesto i rodbinu i citav nas zivot koji je bio pre njega i napravimo od njega centar.

Mislite li da neko voli da su reflektori upereni samo u njega?

To pogotovo ne podnose muskarci. Nije cudo da se okrene i lepo ode kod neke koja ima svoj zivot i ume da ga ceni kao i da postuje sebe.Sto nas dovodi do najvaznije greske.

NE UMEMO DA POSTUJEMO I VOLIMO SEBE!

A dokle god to ne umemo ne treba da ocekujemo da nas iko postuje i voli.

IZBEGAVANJE SEXA

Deca.Posao. Kucni posao....nista nije razlog da prestanemo da budemo sexi , brinemo se o sebi ali u njemu posvetimo paznju. Ovde je posebno vazan sex koga zene cesto zapostave jer im je kako kazu na poslednjem mestu. Greska!
Ni ovde nije cudo da se okrene i ode.


Sve u svemu zivite. Nije zivot samo ako imate muskarca. Zivite i uzivajte u svakom trenu. Ispunite svoj zivot maximalno. Smejte se.Nije vazno sta je bilo vazno je sada!

A taj neko...ako dodje dodje.

Samo nikada nemojte biti same dok ste pokraj nekoga.

Od toga nema gore.


90 pregleda
 
Komentari
citer 08.05.2015

https://youtu.be/CS51sdSbr_A?list=RD0CgQFfuurko
samo za moju kumu , ljub

princezanemira princezanemira 08.05.2015

Ljubimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kumuuu

mileBT 08.05.2015

Svi gresimo,znaci I muskarci I zene zato sto previse idealizujemo ljubav I previse ocekujemo od partnera.

princezanemira princezanemira 08.05.2015

Tako je!

unans67 09.05.2015

Pa šta da ti kažem, Princezo? Triput URA za našu Princezu nemira. Najvažnije je da same sebe zavolimo, a to nas MAJKE nisu naučile da radimo!
Svi smo mi žrtve žrtava, što kaže Lujza Hej u svojoj čuvenoj knjizi "Kako izlečiti svoj život"... I da ne nabrajam dalje, napisaću svoj blog na temu "ŽIVOT JE KAO MARATONSKA TRKA!"

Равгор 08.05.2015

*KISSING*

princezanemira princezanemira 08.05.2015

Cmok

Ace Grizli 08.05.2015

*HI* *THUMBS UP* *YES* *OK* *BYE*

princezanemira princezanemira 08.05.2015

Kiss

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta