KADA JE MUSKARAC ZALJUBLJEN???
36, Sombor, Srbija

1. Potreba da bude zaštitnik:
To naravno ne znači da treba da izigravate damu u nevolji zbog svake sitnice, ali nije loše da ga s vremena na vreme zamolite da vam oko nečega pomogne. "Ako ga pustite da vam izađe u susret, ili pokažete da i vi imate trenutke slabosti kada vam je potrebna podrška, on će se osećati dobro, što doprinosi zbližavanju", kaže psiholog Dejvid Givens, a prenosi portal Msn.

2. Poteba za slobodom
Muškarci obično na početku veze koja pokazuje znake da će možda prerasti u "ozbiljnu" imaju dileme oko toga da li će to ugroziti njihovu slobodu. Ako mu jasno stavite do znanja da to što ste u vezi ne mora da znači da ćete svaki slobodan trenutak provoditi zajedno i da ne očekujete od njega da menja navike i ponašanje samo zato što ste sad zajedno, on će biti spremniji da uloži trud u vezu jer je neće doživeti kao nešto što ga na bilo koji način ugrožava.Ako ne želite da razgovarate o tome, najjednostavnije je da ga ne ugrožavate svojim ponašanjem. To znači da ne virite ne biste li videli ko ga zove telefonom kada mu zazvoni mobilni, i da ni ne pomišljate da "bacite pogled" na sms koji je stigao dok je on bio u kuhinji.
3. Potreba da s vremena na vreme zablista

Čak i ako deluje kao da puca od samopouzdanja, i on sigurno ima trenutke slabosti. Zbog toga nemojte zaboraviti da kada pomislite da izgleda lepo, ili se slažete sa nekim njegovim stavom to i kažete. Često mislimo da se takve stvari podrazumevaju, ali komplimeAko mu samopouzdanje raste kada je sa vama, poželeće da to bude što češće.nti i podrška nekad prijaju i muškarSmejte se zajedno, pokušajte da ga odobrovoljite kad je loše volje. Ako pokažete razumevanje čak i tokom loših dana, postaćete nezamenljivi.cima.

31 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta