Kad ti obicna glupost stvori nemir.
68, Čačak, Srbija

Znam da sam ja priblesav ali nisam znao da postoje i blesaviji od mene. O cemu se radi, moram odmah da pocnem, postujuci vreme onih sto citaju .

Citajuci oglase na lokalnoj TV primetim : Potrebna zena za zivot u dvoje.
To me navede da i ja posaljem neki oglas. Zena bi bila od velike koristi u kuci ali necu taj oglas.
Napisem oglas da prodajem kucu. Zveknuo sam duplo vecu cenu od vrednosti i jos malo vise za svaki slucaj jer ne zelim da je prodam. E sad krecu uzbudjenja. Zovu ljudi i bacanjem telefona prekidaju vezu kad im kazem cenu. Imalo je i onih koji su dolazili da pogledaju(to je zanimljivo ali o tome nekom drugom prilikom) Naravno nisam zeleo cenkanje i oni su odlazili. Medjutim desilo se nesto sto nisam ni u snu mogao zamisliti. Zovu, pa zatim dolaze bracni par srednjih godina. Kazem ja da je cena fiksna da ne tracimo vreme (vec mi prestalo da bude zanimljivo, vidim da sam preterao u sali). Razmisljase oni , gledase kucu , dvoriste i posle izvesnog razmisljanja , saputanja , predlozise da sednemo. Sta je sad ??? Pitam se ja u sebi. Skoro u glas mi rekose : Nama se svidja . Sutra donosimo kes i idemo da prevodimo. Vadi muskarac stos evrica iz dzepa kao garanciju dogovora. Jadan moj stocic, nikad nije trpeo tezinu toliko novca. Ja sam se okrenuo, pridrzao se za sudoperu da se ne srucim na pod (mislio sam da skuvam po kafu). Protutnjalo je milion misli kroz moju ,,priblesavu,, glavcinu. Nisam imao kud. Morao sam pristati.Sutradan , naravno dolaze po dogovoru. Rok za iseljenje 30 dana.
Sve to se desilo pre 5 dana. Sta mislite o cemu sad ja razmisljam?????
Mozda mi vasa pomoc bude od koristi.

75 pregleda
 
Komentari
Равгор 28.06.2012

*OK*

cica52 28.06.2012

NEKAD DAVNO GLEDALA SAM SLICNU DRAMU.,PRODAVALA, ZENA KUCU, ALI NIKAKO DA PRODA.SUSTINA JE BILA DA JE USAMLJENA, PA JE TO BIO VID DRUZENJA.

Milunko Milunko 28.06.2012

Haha! Svega ima tu. Bistra si ti Cilka.

anadora 04.03.2012

Super drugar! Od "zaradjene" love kupis drugu kucu, a ostatak - put oko sveta. Povedi i mene hahaha

Milunko Milunko 04.03.2012

Smisao mog pisanja i jesu tudje ideje. Tvoja me privlaci. Ima jedan problem sto u mom blogu ima samo jedna recenica istinita. Od koga je , dosta je i ta jedna. Pozdravljam ja moju drugaricu.

jesenjingm 06.03.2012

Pa ako je tako kako je vec,nije ni bitno...kupis istu takvu za pola para,a ostatak,pa moj predlog vikendica u Medjuvrsju i uzivanje...sta ces lepse *PARDON*

Milunko Milunko 06.03.2012

Imam tamo poznanike koi imaju vikendice i camac naravno ali cekam da se vec jednom ocisti ono jezero. Ovcar i Kablar su napravili cudo prirode. Vidim da ti je poznato. Pozdrav. Ovaj blogic je bila obicna sala. Bilo mi dosadno i nasvrljah ga. Pozdrav!

budisavcanka 04.03.2012

Šta bi ..bi...možda od toga ispadne nešto dobro ko zna...Kupis drugu kucu..a možda i nađeš žensku sa kucom...i putujete i uživate...

Milunko Milunko 04.03.2012

Dobra ideja, mada je ovo sve sala. Malo doslo da razbijem monotoniju. Pozdrav!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta