BEHU I PROĐOŠE . . . .  . .
59, Novi Sad, Srbija

HMMMM, DA, DA BAŠ TAKO - BEHU I PROĐOŠE 25. DANI PIVA U ZRENJANINU, JEDNOJ MALOG VAROŠI NA 50.KM OD NOVOG SADA, GLAVNOG GRADA POKRAJINE VOJVODINE, ako pokrajina može imati glavni grad


Ne bih da ponavljam tekst iz prethodne rečenice, ali samo da napomenem da su DANI PIVA bili Jubilarni, 25. po redu, ali ovog puta mnogo bolje organizovani i mnogo bolje pripremljeni od prethodnih 24. pita.

ove godine je bilo raspoređeno sve na više lokacija za raznu publiku, tačno se znalo gde ko pripada i svako e mogao da se zadrži tamo gde misli da treba da se zadrži, odnosno svako je mogao da sluša i gleda baš ono što ga interesuje.

Ukratko, samo treba spomenuti da je postojalo 5 scena, 5 celina, od kojih je scena "Sima Cacin" na kojoj su nastupali folklorni ansambli, Zvonko Bogdan, Garavi sokak, duet Selimova - Želčeski, itd, itd, zatim tu je bila uključena i Gradska bašta gde su nastupali Kemal Monteno, grupa "Frajle" itd, itd, . . . potom DJ scena i naravno scena na Žitnom trgu koja je bila i najposećenija jer su nastupali - Pekinška patka, Ortodoks kelts, Prljavi inspektor Blaža i kljunovi, Kiki Lesandrić i Piloti uz pmoć gitariste Mlađe Dinkića i završno veče, naravno naj,naj bend RIBLJA ČORBA.

Eto to bi bilo ukratko o tome, ko nije bio mnogo je propustio, a ko hoće nešto više da sazna, pa može da pronađe na internetu, nego ja ovo napisah samo jer mi piše da nisam aktivan u poslednje vreme, pa rekoh da se malo aktiviram, hehehehehe, a inače sam svih 5 dana piva radio i bio prisutan sve vreme u Zrenjaninu, tako da - ko je hteo mogao je i da me sretne tamo. Sledeće godine možda ponovo, ali ko zna, to je samo možda.

10 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta