"Ne padam na te fore"
48, Beograd, Srbija

Ono sto mi se dogadja zadnjih mesec dana zaista mi je promenilo zivot ... naime pre mesec dana sam saznao da imam tumor na kicmi, operisam i hvala bogu sada se oporavljam ...
Dodjem ovde da ubijem vreme posto moram da lezim, vise ne znas sta cu sam sa sobom ... a ovde dozivi to da neko ko mi je bio u prijateljima, neko prema kome nikada nikakva interesovanja nisam imao sem normalnog razgovora mi na ovu moju muku kaze "na padam ja na te fore" izbaci me iz prijatelja i blokira.
Zaista ne mogu da poverujem da neko i moze da pomisli da bih mogao da se zezam sa tako ozbiljnim stvarima. Koliko neko treba da bude nenormalan da bi koristio takve fore ???
Kuda je sve otislo ...

254 pregleda
 
Komentari
Gvaihir 22.03.2017

Ne obraćaj previše pažnje na takve osobe. U procesu ozdravjenja će ti biti potrebno pozitivnih misli!

Littleone 21.03.2017

Hvala svima na podrsci i lepim zeljama ...

Milaaa 13.11.2017

Ko ti je pravi prijatelj neće ti okrenuti ledja

Milaaa 13.11.2017

Ko ti je pravi prijatelj neće ti okrenuti ledja

Trilijan 20.03.2017

Drug,prvo lepo da ozdraviš,blago nama. Drugo,ne sekiraj se,daj im vremena.Doživela sam da mi hladno kažu da ništa na profilu nije moje,iako nemam baš nikakvu potrebu da impresioniram nekoga lažima,pa i to prošlo.Takva su vremena.Ozdravi!

citer 20.03.2017

Brz oporavak , a za komentare ne mari , pozz

Gordana 20.03.2017

Samo moraš biti jak i verovati u sebe.... Želim ti brz oporavak i da ti se sve želje ostvare, nadam se da ih imaš puno. Ne obraćaj pažnju na nebitne ljude...nisu vredni tvoje pažnje. Samo hrabro napred. *DRINK*

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta