I,TAJ OSJECAJ..
39, Petrovac, Crna Gora

Palim cigaretu,pokusavam..Prvi put..Ne volim,taj osjecaj,ne prija.Al ima ipak nesto ,nestoo
Zamagli sve oko tebe,kao da sve ponestaje,emocije naviru,nevjerovatno .. Ne volim,necu vise.Gasim i palim opet. Tako u krug . Zaboravim da imam srce..Osmjehom mislim da sam potkupila sve.. Grdno se varam! Veceras se odajem ,imena mi se niko ne sjeca,blokiram ,al super mi je ..

Previse lica,ovdje..Ne svidja mi se . Gledam u jednu tacku ,i kao da gazim po liniji ,mogu ja to,mogu ..Ni miris kafe nije kao nekad..Kafa ? U ovo doba ,djevojko ? Ipak cu ja vama doneti neko vino,prijace ..Taj graciozni hod,odvazno,kao pred nekim vijecem .. Hvala,uzvinkuh,cudnog li konobara,karakter na granici. Nezadovoljstvo,pomislih .. Bolje i da ne razmisljam,nek mi moje ludilo sudi .

.Prepustam se muzici,koja me te veceri i pridobila..Dodje mi da vrisnem ,ionako nije posledica vina,zalutajuci konobar,kasni... Nije prvi put,ima on obicaj ..Mrzi me nesto ..I,opet nebitnostima se opterecujem,muziku vracam...Iznova,milija..!! Stavljam ruz ,onako,ne gledajuci u ogledalo..

Ocajno zelim da vrisnem to ime ..Al ne! U zlo tjera me..A,kako da odbijem ? Na mjestu sam pravom,kome ide sve ovo,............................Ostavljam i ostavljam ,nije taj haos za mene .

Stavljam ruz,cak ga i popravljam . Genijalno s moje strane. Palim cigaretu ,sto sam zanimljiva ? Previse razloga ,da mozda i zaplesem ,ali opet ne....Poookreniiii se? Svadjam se sama sa sobom . Priznajjem,nije moja noc,ostavljam je drugima..Nek se poprave ..A ja? Zivjela bih zauvijek tih minuta ''pet'' !!!!

44 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta