KOMENTARI I OCENE KARIKASA
89, Beograd, Srbija

 TEMA „BEZGLUTENSKA ISHRANA“

1.Glavni cilj promocije teme je bio upoznavanje korisnika bloga o celijakičnoj bolesti ili učiniti bolest prepoznatljivom i senzibilizirati ljude za mnogobrojne probleme celijakičara.
2. Na osnovu 19 tematskih naslova, upoznati i zainteresirati korisnike o problematici celijakičara, jer su bolešću prisiljeni doživotno živeti na dijeti bezglutenske ishrane, koja im je jedini lek. Jela sa bezglutenskim namirnicama pripremaju se u kućnim uslovima ili je nabaljaju u specijaliziranim prodavnicama ili restoranima za celijakične bolesnike.

3. Omogučiti korisnicima uvid u pojedine sadržaje naslova i kroz njihove komentare i ocene, sagledatu uspešnost prezentirane teme.

4. Tema je postavljena na sajt >http://www.karike.com< 2. docembra, a završava 24. decembra, kada i igra Novogodišnji kalaendar.

5. Starosna struktura korisnika koji su pregledali sadržaje naslova teme je od 12 do 50 godina.


Kvantitet komentara

Kroz pregled 19 tematskih naslova u pomenutom periodu prezentacije bilo je 42 komentara od ukupno 214 pregleda sa konačnim rezultatom 262.

Opisi i ocene korisnika

Za trud 5+, Odličan blog, Super blog, +++++++++, Pa ovo je čitava studija, Bravo svaka čast, Ovo bi trebalo više ljudi da čita, Bravo! Zaista ima šta da se pročita, Svaka čast za ovaj izvanredni prilog, Bože kakav trud!, Super materijal, Svaka čast... „Narode ovo treba dobro pogledati..., Zanimljivo, Jako poučno, Zanimljiv blog, Hvala vam od sveg srca, Napokon nešto za dobrobit svih nas, verujte drago mi je... Hvala od sveg srca.
  • Ja na dijeti gde ste bili ceo moj život, Ogladneh od svega ovoga (a kasno je da jedem), Divno, Jedino što uglavnom pospešuje apetit..., itd.


Zaključak autora bloga:

U načelu sa prezentacijom teme sam zadovoljan, ne ulazeći u pojedinosti.

Nažalost, veoma mali broj korisnika bloga je upoznat sa celijačnim oboljenjima, što je vidljivo iz komentara.


Zahvala

  • Posebno se zahvaljujem novostečenim prijateljima, onima, koji su me dodali i koji me nisu dodali na svoju listu prijatelja.


Zahvaljujem na saradnji ljudima >Karike.com< koji su omogučili prezentacije teme „Bezglutenska ishrana“.


POSEBNA NAPOMENA!

ZAINTERESOVANI KORISNICI sajta >http://www.karike.com< ZA NASTAVAK OVE TEME I DALJE PRAĆENJE SADRŽAJA TEME „BEZGLUTENSKA ISHRANA“, POSETITE SAJT >http://www.bezgluten.net<


Hvala svima na druženju, franjopo.





23 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta