Hej...sta je ovo danas?
35, Beograd, Srbija

Jel se to gomila ljudi dogovorila da mi pise slicne poruke ili...sta je vec?

Danas sam dobila najmanje 40 poruka...i celih 38 su od korisnika bez slike. Ne samo jednog...nego od 38 razlicitih korisnika. I svaka poruka ima slican sadrzaj : "Evo ti moj msn (pa stoji navedena msn adresa), dodji da ti pokazem nesto preko kamere". Ili... "Ajde mi daj tvoj msn, ovde se stidim da postavim sliku...pa cu da ti pustim kameru". 

Znaci...sta vam je danas ljudi?
Mislim da je red da napomenem, da NE PRICAM sa korisnicima bez slike.  Ako drugi mogu da stave svoju sliku...valjda i VI mozete (obracam se ovima bez slike).  Jer, ako korisnik nema sliku...to moze da znaci samo dve stvari. Prva je ta da se stidi sebe i svog lika i tela...(a sa stidljivim ljudima je tesko naci zajednicku temu). I druga stvar je ta da je to lazni profil. Sasvim logicno.

Koja je to fora...? Kao mi sto imamo slike smo svi budale? Ma dajte molim vas!   A ako necete da se promovishete nigde...onda ne znam zbog cega ste uopste na sajtu. Nikoga ne zanima upoznavanje osoba bez lica. 

Zar nije malo glupo da svi izgledate isto? Mislim...ista slika sa covechuljkom nagnute glave, koji na mestu gde bi trebalo da mu bude lice...ima samo znak pitanja.  Kao klonovi.

Ljudi, nemojte da se stidite sebe!  Stavite sliku, pokazite ko ste i shta ste. Ako se krijete...onda ne mozete ni ocekivati da vas neko primeti.


170a485998.jpg 

Vasha TRU. :)))

83 pregleda
 
Komentari
frenchkiss 28.11.2016

ja nemam msn, je l' mozemo da se druzimo? :-D

hector 12.05.2009

dobila si 38 poruka od ovih bez slike i zalis se?? znas koliko sam ja danas dobio poruka i od ovih sa slikama i ovih bez?? NULA!!!
ajd' kad ti se opet javi neki znak pitanja porukom ,,src bas si ***y ajde me adduj na msn da se zapoznaeme i gledame na cam" prosledi ga meni da se ne bih osecao vise usamljeno...hahahaha

TRU TRU 12.05.2009

Takve poruke najvise mrzim. Ne volim makedonski jezik.

Spuki 12.05.2009

i shta sad s'tim? bole te ushi... ignore

TRU TRU 12.05.2009

Samo sam dala svoje misljenje...

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta