Aaaaaaa...poludecuuuuuu!!!!!!
35, Beograd, Srbija

Dosta mi je vise da mi se deshava sledeca stvar...!!!!!!!



Privatnu poruku mi poshalje neki klinac...i kada mu kazem da NECU da pricam sa njim...onda pocne da psuje. Kada ga blokiram, onda pocne da mi pise sa drugog profila. Pa kada i taj blokiram...sa treceg. I pise sve same bljuvotine.

NECU BRE da idem sa sajta. I NE MOZETE da me oterate, jel jasno?!Nikakve uvrede upucene meni NECE pomoci da me oterate.

Ako ste toliko isfrustrirani i tolike "MUSKARCHINE" da morate da se krijete iza ekrana i vredjate zensku osobu...onda samo napred. Navikla sam na svakakve ljude, tako vi niste nishta novo. 

Inace, frustracije se lece na drugom mestu, ali vecina "frajerchitja" sa ovog sajta to ne zna.

Nemojte glumiti frajere.  Rec FRAJER znaci: "biti dobar prema zenskom rodu, ophoditi se prema njima sa ljubavlju i paznjom, a ne znaci vredjati ih i izmenjati ih sto vise."     To sto menjate devojke svaki dan i sto su to obicno sponzoruse koje "snabdevate" sitnicama da bi bile vase...vas ne cini FRAJERIMA.

I prestanite da mi nudite novac za "usluge". Nisam takva devojka. Ako mislite da devojku mozete da dobijete jedino ako joj punudite novac...onda vas zaista sazaljevam.


Izvinjavam se svojim prijateljima sto citaju ovo, i unapred se zahvaljujem ako procitaju do kraja. Vi ste moja snaga ovde i zbog vas ne idem.

A ostali...samo navalite!!!


170a573233.jpg 

74 pregleda
 
Komentari
Sanja 11.05.2009

*THUMBS UP* *BYE*

TRU TRU 11.05.2009

:D ;)

macic83 11.05.2009

Prijavi moderstorima sve naloge sa kojih ti je pisao

TRU TRU 11.05.2009

Vec jesam...valjda ce da ih "srede". :)

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta