Ljubav romatika tragedija
38, Beograd, Srbija

Nocas pada kisa, sve jace i jace, kao da bog nad nama place, kao da broji trenutke neke tako daleke! Kap po kap tragove brise, ono sto smo bili, a nismo VISE!!! 

 Ovo je moderan nacin razmenjivanja ljubavi. Nekada su se slala pisma, pa se cekalo danima. A sada ako cekas duze od 5 minuta i nestigne odgovor nastaje haos. Ovo je samo jedna od mnogobrojnih ljubavnih sms poruka. Delovi pesama, cele pesme i tako redom

Da li je ljubav samo rec il nesto vise? Kada cujem ovo setim se pesme poznate grupe "Viktorija". Mnogi nasi bendovi su otpevali razne ljubavne balade, pa cak i sami sebe nadjemo u njima. Ne toliko poznata grupa "Lexington", otpevala je pesmu "Kako je tako je". Nasao sam sebe u njoj. Svaka cast tekstopiscu. Grupa svira u nekom od Beogradskih klubova ili splavova. Ali verovali ili ne, ja sam pesmu cuo u Gradskom prevozu.

Mnogi nasi stari pevaci narodne muzike pevali su o ljubavi, narocito izgubljenoj. Jedan od najpoznatijih i legenda Toma Zdravkovic. Niko ga nikad nije uspeo nadmasiti u svom poslu, a mnogi su probali. A mislim da niko i nece upeti. To je zato sto njegove pesme nije prekucavala Marina Tucakovic, vec one poticu iz dubine njegove duse. A to danasnji pevaci nemaju. Oni samo voze dobra kola, spominju se po tabloidima po tracevima i zive u lepim kucama.

Eeeeee. Ta ljubav. Nema onoga koga nije mucila.

 A ja ovako nesrecan u ljubavi mogu da vam porucim samo jedno!!!

"VODITE LJUBAV A NE RAT"

15 pregleda
 
Komentari
darinjo 16.04.2009

zanimljivo.......

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta