Dobitnici 50 SOL-ova u akciji KARIKELOVE - LOVE IS IN THE AIR
44, London, Velika Britanija

 Pre oko mesec dan sam pisao o akciji posvecenoj ljubavi KARIKELOVE - LOVE IS IN THE AIR. Napisao sam da ce oni koji postave najbolji sadrzaj u vezi ljubavi biti nagradjeni sa 50 SOL-ova. Evo ko su nagradjeni...
 Najbolji blog post o ljubavi (korisnica nella1960)

Volim te na nekim svjetskim jezicima...

Najbolja fotka (korisnica Verolina)

16fb573373.jpg

Najbolji video (korisnica anamarijamaja)



Zahvaljujemo se dobitnicima koji su osvojili 50 SOL-ova i svima onima koji su ucestvovali u akciji.


401 pregleda
 
Komentari
TRU 05.03.2009

Ajde, ajde...ne morate sada svi ljubomorisati zato sto su neki korisnici dobili po 50 solova. Svashta bre...vec 15 minusa. Ko zna koliko ce da ih bude, samo zbog ciste ljubomore. Sramota.

butterfly08 05.03.2009

Ovo i nije bas neki odgovor, ovo je sve poznato , pitala sam samo dali u igri KARIKELOVE-LOVE IS IN THE AIR.....treba da bude nagradjen talenat i trud clanova sajta..ili copy/paste..talenta i trud nekoga sto mozda i ne zna da ovaj sajt postoji....unapred zahvalan za odgovor ..ako bude... *SCRATCH*

Community manager 05.03.2009

@za sve nezadovoljne: U svakom izboru se neko ljuti. Ne treba da pobedi onaj koji ima najvise prijatelja ovde koji ce glasati za njega/nju kao sto se klikce na Thumbs up da bi se doslo na naslovnu vec da pobedi sadrzaj sa porukom.

Takodje, nije mi jasno kao i drugim korisnicima sledece - ako ste toliko nezadovoljni sajtom zasto ga svakodnevno koristite? Imate toliko drugih slicnih sajtova, mozete njih da koristite pa cete videti da li ce vam tamo neko odgovarati na poruke. Mislim pre svega na strane sajtove.

Kada se budu nagradili korisnici koji su najaktivniji na sajtu i najvise provode vremena ponovo ce neko da kaze A zasto bas oni?

BIG-LEON 05.03.2009

Nemam ništa protiv nagrađenih.Čak im od sveg srca čestitam,ali svaka nagradna igra se odvija javno a ne iza leđa javnosti.Ko smo u tom slučaju mi korisnici sajta koji mu dajemo rejting?Niko i ništa.
Bar smo zaslužili odgovore na naše komentare ili blog objašnjenja,jer na svako nezadovoljstvo većine treba i odgovoriti.

butterfly08 05.03.2009

A on cuti i cuti...pitam se sta smo to mi loso rekli ,pa on ne odgovara *SCRATCH* *SCRATCH* *SCRATCH*

butterfly08 05.03.2009

=-O =-O =-O ne mogu da verujem....
Ovde se nagrade delu za copy/paste , a ne za talenat i trud...lost....uzas :-!

BIG-LEON 05.03.2009

Nisam i očekivao ništa jer je MBOJANA banovana.Ipak hvala Annubisu što je stao ispred nas.Ipak je to bio Bojanin blog.Ja sam joj samo pomogao da ostvari tu svoju zamisao.Nije mi žao izgubljenog vremena iz pomisli da sam nekom pomogao.Pozzz

ImNOTsure 05.03.2009

chestitke *THUMBS UP*

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta