New Year Resolution ili Odluke za sledeću godinu
44, London, Velika Britanija

Pogotovo na Zapadu, vrlo je aktuelno odrediti tzv. rezoluciju o Novoj godini (kada se kaze rezolucija odmah me asocira na politiku). Kod nas je to mozda manje izrazeno da se javno o tome pise ali evo ja cu da napisem koje bih stvari voleo da ostvarim u godini koja predstoji - u 20008. godini. Voleo bih da i vi napisete u komentarima svoje zelje. Zelje se ostvaruju i kada se kazu - najbitnije je puno raditi na njihovom ostvarivanju.
1. Zelim da se vise posvetim fizickim aktivnostima, sad to malo trpi zbog nedostatka vremena. Zdravlje je uvek najbitnija odluka.

2. Da Karike.com postanu naj cool sajt u 2008. godini, najprijatniji novitet na domaćem Internetu, kao što je Novak Đoković najprijatnije iznenađenje 2007. u svetskom tenisu. Kad sam kod Karika, pravljenje barem jednog velikog okupljanja Karikašica i Karikaša u realnom svetu na nekom partiju.

3. Posvecivanje jos vise paznje projektima Humanost.org i Razgovori.com

4. Krajem maja cu da zavrsim sa "odradjivanjem duga otadzbini", na civilnom sluzenju vojske sam, bicu potpuno slobodan covek pa se tako moze planirati i eventualni rad u inostranstvu.

5. Venčanje sa mojom verenicom Marinom

6. Više slobodnog vremena i više posvećivanje vremena Marini.

7. Zbog viza nisam do sada aplicirao za odlazak na letovanje u Grčku, nisam hteo time da se smaram, da me eventualno ne odbiju. Ove godine bih voleo u Grčku na more.

8. Kada smo već kod putovanja, ove godine bih voleo posle dužeg vremena da odem u Budimpeštu, i u jedan od ova dva grada (nemam ništa protiv ni da budu oba, ali dovoljno i jedan, ja sam skroman) - New York ili Dubai

9. Odlazak na jednu od Internet konferencija svetskog ranga

10. Kredit za stan

Prva i poslednja odluka su najvaznije.

Radicu na tome da mi se ostvare sve zelje a to isto zelim i svima vama. A sada, vase zelje...

4 pregleda
 
Komentari
Community manager 30.12.2007

@Silvy: Ali kada je nereseno stambeno pitanje, cesto moze da utice i na brak, zar ne :-)? Broj 5. deli 2. mesto sa 10. zeljom :-).

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta