1 prijatelj - 1 SOL..i ne samo to...
44, London, Velika Britanija

Napomena: Akcija je zavrsena. Uskoro ce biti jos bolji podsticaj za aktivnost clanova.

Postovane Karikasice i Karikasi, zelim da vam predstavim jednu novu akciju. Iako neki misle da je cilj ovakvih sajtova, koji imaju neke premium servise koji se koriste kada neko kupi u nasem slucaju SOL-ove putem SMS-a, nama to nije cilj. Nama je cilj da su nasi korisnici srecni, da slobodno vreme provedu zabavljajuci se na Karikama a da bi vam to dolazao procitajte dalje..
Neki korisnici su vec isprobali  blagodeti dodatnih servisa putem SOL-ova a sada mozete i vi. Svi koji pozovete svoje prijatelje na Karike, u zavisnosti od broja registracija dobicete SOL-ove. Za svakog prijatelja koji se prijavi preko vaseg pozivnog linka dobicete 1 SOL. Potrebno vam je minimum 3 SOL-a da iskoristite opciju kao sto su da imate skin na svom profilu koji zelite, da ocenite nekog sa 10 poena, da imate status poruku i slicno...

Ovo su neki od korisnika koji su SOL-ove iskoristili da imaju skin na profilu koji zele:

Beboni
alex
Marina
STELLANOVA

Svako na Karikama ima jedinstveni link preko koga ako pozove prijatelja to ce biti evidentirano da je stiglo od tog korisnika. To je adresa u formi - http://www.karike.com/reg/inv/tvojekorisnickoime Vise o pozivanju prijatelja mozes naci ovde a za pocetak mozes pozvati 5 prijatelja.

Svaki put kada vidite da se neko od vasih prijatelja posaljite mi poruku, SOL-ove cu vam davati na svakih 3 registrovana prijatelja.

1 SOL cete dobiti i za svaki tekst koji napisete na svom blog-u kao i za svaki otvoren klub koji napravite.

Takodje, to nije sve (kao sto pise u naslovu :-)). U zavisnosti od aktivnosti korisnika kao i kvaliteta blog postova i klubova, bice i nekih nagradica :-).

Hvala svima koji se ukljuce u akciju i na taj nacin daju doprinos povecanju zajednice i pravljenja Karike.com sajta jos zabavnijim. Sto nas je vise - zabava ce biti bolja. Budi karika u lancu zabave :-).

9 pregleda
 
Komentari
sladjan 09.01.2008

po meni je ovo skroz ok,srecna nova svima i novogodisnji praznici

Community manager 29.12.2007

To pre svega vazi za clanove koji se registruju preko poziva koji im uputite ili koliko tekstova pisete. Marko, dobio si SOL-ove Svi treba da mi posalju poruku koji napisu tekst, ili pozovu barem 3 prijatelja

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta