Aktivirani SMS premium servisi na Karike.com!
44, London, Velika Britanija

Ukoliko ste videli one ocene fotki na naslovnoj sajta sa desetkom a vi bi želeli da isto sa tom ocenom ocenite neke fotke ili ako želite da promenite vašu temu/skin naloga ili status/moto poruku, ovaj tekst će vas zanimati...
U saradnji sa kompanijom Starion, omogućeni su SMS premium servisi na Karike.com Da bi ocenili neku fotku sa ocenom 10 morate da imate barem 3 SOL-a u vasem nalogu. SOL je virtuelna monetarna jedinica sajta Karike.com Sve informacije o kupovini plaćenih servisa ćete naći u opciji moj novac

Kupovina SOL-ova se vrši putem SMS-a i vrlo je jednostavna. Svi korisnici MTS i Telenor mreže mogu da kupe SOL-ove. Slanjem poruke SOL korisnickoime na broj 6285 kupićete 3 SOL-a. Cena te poruke je 30 dinara + PDV. SOL-ovi će vrlo brzo biti dodati na vas nalog a potvrda da ste platili uslugu je u povratnoj SMS poruci koju ćete dobiti po uspešnoj obavljenoj transakciji. Obratite pažnju da ispravno pošaljete komandu za kupovinu SOL-ova jer u slučaju greške na Telenor mreži će biti naplaćena poruka sa 30 dinara + PDV i ako pošaljete praznu poruku na 6285 a pritom vam se SOL-ovi neće dodati na nalog. To je pravilo samog operatera. Novac vam se ne može refundirati.

Nakon toga ukoliko želite da ocenite neku fotku sa 10 samo kliknete na ocenu 10 za datu fotku i videćete uputsvo za ocenu. U opciji moj novac videćete i opcije za kupovinu drugih usluga a sigurno će mnoge od vas zanimati da promenite svoju temu/skin ili status poruku (gde možete napisati svoj moto, da li ste odsutni, šta radite sada, gde ste sada i slično i to će se stalno prikazati na vašem nalogu). Na primer, na mojoj stranici možete videti da je moj moto - If you can dream it - you can do it! Što se tiče izbora tema/skinova, imaju istu namenu kao teme na vašem mobilnom telefonu - da vam ulepšaju ugođaj i da dizajn vašeg profila koliko-toliko bude u skladu sa vama samim. Na ovoj stranici možete naći veliki izbor tema.

Ocenu sa 10, promenu status poruke, skidanje slike kao pozadine svog telefona možete uraditi i direktno putem mobilnog telefona.

Ovo je jedna od prvih integracija SMS servisa sa community-ji sajtovima u Srbiji.

Molim vas obratite mi se za sva dodatna pitanja.

BTW. Ako imate neku simpatiju na sajtu, ocenjivanjem sa 10 je pravi način da to pokažete :-)

24 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta