vittoriovito blog

vittoriovito
64, Craiova, Rumunija

prieteni de pe ZANG, chiar credeti ca aceste blouri ne ajuta cu ceva la experienta pe care o incercam!?! eu, sincer cred ca mai pline de succes sunt comentariile directe sau cele prin mail! nu v-ati saturat de............ca fiind interesant? mai bine fiti fair play cand dati note si mai ales cand caracterizati pe cineva!; adevarul doare, dar cel putin cunosti aprecierea celorlalti ( chiar, daca nu-ti place ). Daca doriti sa fiti sinceri ( oarecum relativ ) , atunci sa socializam! Daca , NU! , atunci cred ca ma voi retrage de pe zang. MULTUMESC PENTRU CA M-ATI ...............................!


OMUL ! Invata din greseli , indiferent de cate clipe a trait in viata ! eu am gresit si recunosc ca mi-am invatat lectia. " Daca cineva iti da o palma peste obraz , atunci chiar daca doare, intoarce si celalalt obraz ! Uneori sentimentele o iau inaintea ratiunii , dar cel mai bine este ca aceste sentimente sa fie de dragoste si prietenie !Va multumesc pentru ca sunteti aproape de cei ce cauta o prietenie adevarata !


15.10.2010

astept noi prieteni, care sa fie sinceri , dar veseli , deoarece viata ne ofera multe piedici ! insa noi nu ne vom da batuti! OUT RATZV ! NOBLESE OBLIGE ! Lichelele nu au ce cauta in viata mea ! Am destul loc pentru prieteni !


Sincer sa fiu, ma asteptam ca pe zang sa poti etala calitatile de care dai dovada si-n acelasi timp sa afli parerile celorlanti. Numai cu sinceritate si onestitate se poate lega o relatie de prietenie. UNII inteleg prin primirea unei note proaste un afront la adresa frumusetii persoanei lor, in special cei tineri, dar prin aceste note isi vor da seama de realitate si nu cuvintele lingusitoare ale asa zisilor prieteni. Oameni buni, treziti-va la realitate si atunci veti vedea cine sunt adevaratii prieteni! Am intat pe zang sa-mi fac priteni si nu dusmani. O viata buna tuturor.


17.04.2011

Ma mir de multe ori ce de poate face iubirea din noi!? avem un viitor greu, chiar foarte greu, dar romanul din noi gaseste o supapa unde sa refuleze! supapa respectiva este de moment, apoi constati ca rezultatul acestei cautari=dezamagirea. OARE TREBUIE SA MERGEM INAINTE CU ACESTE CAUTARI sau sa asteptam ce soarta ne-a prezis!?EU MERG PE CALEA PE CARE CEL DE SUS MI-A HARAZUT-O! DAR VOI??????????


Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta