Lihtsaltmina blog

Lihtsaltmina
40, Tallinn, Estonija

21.09.2017

Masendav on lugeda neid kirju mida postitatakse , mehed kas teie maailm koosnebki ainult seksist- öökima ajab ,oh kena tsikk saaks kokku ajaks seni head juttu kuni maha ja taha siis aga järgneb sellele kas meeletu peale käimine millal uuesti või siis adjöö eit.

Elus on muudki kui ainut seks-jah ma ei vaidle vastu ,et see pole hea , hea on ta siis kui sa ka sisemiselt tunned selle isiku vaatu kirge ja hoolivust.
Me oleme inimesed kes vajavad enda kõrvale hingesugulast,sõpra (mitte seksisõpra),kaaslast kellega põgusalt kokku saada käia ehk paaril peol või lihtsalt juua tass kohvi.
Elus on asju millest rääkida või…


13.12.2017

Kõnnin mina,tõbine nagu olen tööle ja vaatan enda ees laiuvat ilmastikuolusid. Mõtlen endamisi - no mida talve,panna bikiinid,ei selleks liiga külm,parem siis juba ujulestad ,akvalangisti kostüüm ja snorgeldamismask,et noh siis saab vähemalt hingata kui lomp liiga sügav ja lestadega sipsida ei jaksa,kõnniteel liikuda ei anna seal sillerdab vastu sul märjaks aetud jää mis kavalalt muigab tule tule ,murran paar koiba !Mis siis ikka ,koivad armsad ,lased siis nagu mats maamees mööda muru,oleks siis ka muru,see ka suisa soustiseks trambitud, kokkuvõtvalt odavam,puhtam ja kuivem on kodus olla


Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta