soetuul blog

soetuul
47, Põlva, Estonija

28.03.2011

ma olen õnnelik ja rõõmus et saan varsti tööle.


11.01.2011

Mida teie asjast arvate kui läheb üks mees siis tuleb kolm uut asemele ja need kolm on need, kes eelnevalt suhtes olles minuga mingil hetkel suhte lõpetanud ja mulle haiget teinud, on mõttet siis nede meestega üldse veel proovida suhet luua uuesti???????????????????????????


29.10.2010

sõbranna tegi minust koletise oma jutuga ja ma arvan tõesti et ta pole minu abi ega kah sõprust väärt, ta arvab kah seda et mina keerasin tema elu tukksi, kuigi mina pole seda teinud. laimab mind minu sõbra ees nii nagu jaksab ja ütleb et olen lits . ma pole lits ma olen naine kes om oma lastele ema ja teen kõik selleks et lastel hea on elada.


22.10.2010

mees keda armastasin jättis mu teisepärast maha ja mina pean nüüd siis ennast kokku korjama, haiget teeb selline asi igatahes. hing on haige ja süda kildudeks, usaldus ja enesekindlus on kah nõrgad jälle.


06.12.2010

olen hea naine ja pole ära teeninud laimu mida levitab üks inimene minu kohta, mina pole kah teab mis pühak minulgi on omad head ja vead ja kui teen vea siis pole ma ju kohe halbade tegudega inimene.

lapsed on söödetud ja riides jalanõud on neil kah jalas pole nad midagi paljajalu ja halvasti koheldud ja kadetseda pole kah mind ju siiski mitte põhjust.

MA OLEN JU ÖELNUD ENNMGI, ET ELAN NAGU OSKAN JA VASTAVALT OMA VÕIMALUSTELE!!!!!!!!!!!!!!!!!


07.08.2010

olen iseseisev ja tean kuidas hakkama saada ja teen seda nii nagu ma oskan ja ma olen õnneliksellisena nagu olen.


25.11.2011




Ahjaa, unustasin , tehke siis mulle selgeks et ma pole midagi väärt, aga ainult proovige, sest oma südamelt olen ma hea inimene ja kes seda ei usu selle enda asi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!








VAT NII !!!!!!!!!!!!!!!!!!


26.11.2011








Ja veel minuga nii ei mängita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


24.05.2012

Mina elan oma elu unistuste elu ja retsepti selleks ei saa arstilt ja ka mujalt, ma tean kah seda et armastus kuulub kah minu ellu ja ka igaühe ellu kes selle sinna tahab lasta.

Ma tean ka ise mis mulle hea ja mis meeldib, teen nii nagu paremaks pean ja elan kuidas oskan , armastan oma lapsi ja teen käsitööd koon heegeldan ja vildin seepe, teen seda mis mulle meeldib.

Muidugi igapäeva kohustused kah mis kuuluvad koduse elu juurde, mina olen sellega rahul ega hakka püüdma midagi milleni ma ei küünigi.

Elan oma elu nagu oskan ja sellin siis ongi…


03.06.2010

kirjutan, sest ei oskagi midagi õnnelikku kirjutada ja siiki olen ma õnnelik, et olen olemas ja olemas siin ilmas on kah minu lapsed ja muud vist eriti polegi vaja, et olla õnnelik.


imelik mõttekäik on ju.


← prethodna 1 2 sledeća
Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta