kellu13 blog

kellu13
34, Ahula, Estonija

Mehed teevad seadusi, naised kombeid.Voltaire.

Unenägu on naine, kes peab rääkima. Uni on mees, kes sõ­natult kannatab.
R. Tagore.

Iga tüdruk võib olla veetlev. Tuleb vaid vaikselt paigal seista ja rumal välja paista.
Tundmatu

Enamasti on inetud naised need, kes uue moe välja mõtle­vad. Ja ilusad on küllalt rumalad, et nendega kaasa minna.
J.J. Rousseau

Naise esimest halli juuksekarva näitab talle tema sõbranna.Tundmatu

Kena naine meeldib silmadele, hea naine südamele. Üks saab ilusaks asjaks, teine rikkuse allikaks.Napoleon Bonaparte

Armastus on nagu kuu: kui ta ei kasva, siis ta kaheneb.Portugali vanasõna

Naised mängivad oma eluga nagu lapsed terava noaga. Kõige sagemini haavavad nad sellega iseennast.Voltaire

Mehed mängivad mängu, naised…


09.04.2009

Ma võin olla sõbralik, ülbe, lahke, võin olla kade, võin olla jutukas, vait, võin olla ingel, külm, kuum, julm, südamlik, võin olla hooliv, hoolimatu, originaalne, aktiivne, võin olla vegeteeriv, enesekindel, mõjutatav, avameelne, võin olla otsekohene, tagasihoidlik, arg, julge, aus, võin olla rõõmus ja kurb, võin sind armastada, võin sind vihata.


Kui seda loed,siis su silmad liiguvad just nende sõnad üle,ole hea ja kirjuta kommentaar milles on mälestusi sinust ja minust.Isegi kui me tihti ei räägi.See võib olla ükskõik mida tahad,head või paha.Kui oled selle teinud,pane see enda päevikusse ja üllatu(ehmu) mida inimesed sinust mäletavad:)


Mõnedele inimestele tekitab raskusi ennast avada, s.t. jagada oma mõtteid ja probleeme teistega. See võibolla tingitud lapsepõlves kogetud erinevat laadi raskustest. Negatiivsetest mõtetest võib esile tuua järgmisi: „keegi pole minust huvitatud“(lapsepõlve õppetund: ma olen igav inimene), „kui ma avaldan teistele oma tõelisi mõtteid ja tundeid, saavutavad nad võimu minu üle (lapsepõlve õppetund: kui inimesed saavad teada, kui haavatav ma olen, hakkavad nad minuga manipuleerima), „kui inimesed avastavad, milline ma tegelikult olen, ei taha nad enam minuga sõbrustada“( lapsepõlve õppetund: ma ei vääri teiste inimeste sõprust), „oma tunnete näitamine on nõrkuse tundemärk“ (lapsepõlve õppetund:ma ei saa oma tundlikku poolt aksepteerida).


25.02.2009

Ma valetaks kui ütleksin et olen õnnelik...Ma olen sellest nii kaugel!
aga ma ei kurda,sest keegi ei pea teadma kui puru ma olen..kui tähtis
ja naeratada oleks nii võlts..ent seda ma teen..iga jumala päev..ja iga jumala
õhtu maksan selle eest...ma petan vaid iseend kui ütlen ma olen õnnelik..
Ma ütleks põrgusse kõik..ja lahkuksin ükskõik kuhu..kaugele ja eemale...ma ei vaja enam midagi..Aga samas vajan..ma vajan tõde..ma vajan midagi...aga see miski..ei vaja mind.


07.12.2007

Ma olen alati mõelnud ,et mis ma isale halba olen teinud,et ta minuga teistmoodi käitub.Tahaksin talt küsida ,et Miks ta pole mind kunagi kiitnud ,kui olen kõike teinud mida vaja .igapäev tulin koolist koristasin, kütsin ahju ja pliiti,tegin süüa ,tõin vett ,pesin nõusid aga ta pole öelnud mulle,et tubli.aga kui mul oli 1 asi pesematta siis sain kohe riielda ja karistada.Ma tean ,et ükski inimene pole veatu aga mina olen vabandanud ,kui midagi valesti olen teinud ja öelnud,et ei taha tülitseda.Mul tuleb pisar silma ,kui mu isa ütleb vennale,et kukkununnukene tule siia ja kui mind näeb siis küsib, mis tahad vastik plika.Miks ta pole mulle kunagi Öelnud ,et ta armastab mind :( ..
ma tõesti tahaks ,et ta hooliks minust, sest mina oma isa armastan !


04.03.2006


Kui seda loed,siis su silmad liiguvad just nende sõnad üle,ole hea ja kirjuta kommentaar milles on mälestusi sinust ja minust.Isegi kui me tihti ei räägi.See võib olla ükskõik mida tahad,head või paha.Kui oled selle teinud,pane see enda päevikusse ja üllatu(ehmu) mida inimesed sinust mäletavad:)


Kirjuta oma lemmik riietus!;)


Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta