Jencuks blog

Jencuks
34, Riga, Letonija

http://www.youtube.com/watch?v=lrXIQQ8PeRs&ob=av2n


Aicinu piedalīties aktīvus jauniešus (kā arī tos, kuri tādi jūtas) jaunā, starptautiskā projektā!

Piedāvāju gan Latvijā, gan visā pasaulē attīstīt jaunu ideju, kā
palīdzēt cilvēkiem šajā ekonomiskajā situācijā ievērojami ietaupīt savu
naudu.

Vēlos satikties tikai ar tiem, kuri patiešām grib kaut ko darīt un
nopelnīt, nevis sēdēt mājās pie televizora un sūdzēties par grūto dzīvi.

Par visu jums izstāstīsim, visu parādīsim, un pie visa palīdzēsim.

Gaidīšu Jūsu zvanus!

+371 28390617

/Edgars/


Piedāvājam cilvēkiem iespēju rūpēties, un pārvaldīt finansiālo stāvokli, kā rezūltātā, arī mēģināt kautko ietaupīt, un arī iespēju nopelīt. Gaidīsim jūs uz grupas vai individuālu konsūltāciju. Zvanot uz nummuru lūdzams informēt, kad vēlaties tikšanos! 26753688 (Ilze)


 Ieej http://www.tvnet.lv/women/konkurss/

un atrodi sho bildi http://www.tvnet.lv/women/konkurss/p.php?id=5138784

UN
LŪDZU NOBALSO!!!! TAS IR ĻOTI SVARĪGI!!! Paldies


 

Imantas iedzimtais


Sergejs Žoltoks uzauga Imantā. Rīga viņam vienmēr palika visskaistākā pilsēta, bet Imanta – visforšākais tās rajons. Žoltoks bija Latvijas, Rīgas un Imantas patriots, un vienmēr vēlējies dzīvot Latvijā. Tieši tāpēc viņš izmantoja katru izdevību būt šeit, nekad neatteica spēlēt Latvijas izlasē, ja vien tas bija iespējams, un tāpēc arī bez domāšanas piekrita spēlēt klubā Rīga 2000 NHL lokauta laikā 2004.gadā. Ar Rīgu viņu saistīja arī realizētie projekti un aizsāktās ieceres: viņš atbalstīja Latvijas jauniešu hokeja attīstību, bija iecerējis izveidot bērnu hokeja skolu, ar Dinamo jauniešu komandas maiņas partneri Viktoru Moiseiko pie Slāvu tilta Žoltoks atvēra autostāvvietu Auto 33 . Savukārt kopā ar Artūru Irbi viņš jau vairākus gadus rīkoja izsoli, kuras ienākumi tika novirzīti īpaši izveidotajam fondam bērniem, kuriem dzīve nodarījusi pāri. Izsolīts tika abu hokejistu sakrātais sporta ekipējums, ripas un nūjas un ar vairāk nekā 115 NHL spēlētāju autogrāfiem.


Sergeja vecāki Dženija un Anatolijs agri izšķīrās, un liela nozīme puikas audzināšanā bija vectēvam Andrejam Janovičam, kurš bija kaislīgs Rīgas Dinamo līdzjutējs. Tieši ve


31.03.2008

karjera


Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta