Komandant blog

Komandant
60, Tirana, Albanija

Ne propagiramo promiskuitet, ali moramo naglasiti da je ženama puna kapa članaka koji glorifikuju muškarce i koji im govore na koje bi sve načine trebale da zadovoljavaju muškarce.

Ženama se nameće činjenica da oni danonoćno misle na seks, a zanemaruje se podatak da su i žene takođe seksualna bića koja imaju potrebe. One znaju i same da treba isprobati par vrsta cipela da bi uvidjele koje su najudobnije. Neke od ovih vrsta seksa žene će i dalje praktikovati sa partnerom, no neke će morati definitivno precrtati.

Seks s “onim pravim”

Iako si mislila da je to to, ispostavilo se da…


04.06.2012

VAMPIR…

Jos se i danas uvek setimo ovog nastana i od smeha nam suze poteku,a bilo je ovako:

Bila je to jedna tiha letnja,lepa noc,puni mesec je obasjavao nebo i napolju je bilo jasno kao da je vec dan poceo dolaziti,naravno leti prozori otvoreni,zavese se lelujaju na tihom povetarcu i negde oko pola noci me probudio neki cudan sum,kao neko tiho grepkanje po zidu.Otvorio sam oci, ali sam prekrivac navukao skoro preko glave i pazljivo osluskivala,
Da,sluh me nije prevario,opet sam cuo ono tiho udaranje i grepkanje po zidovima,kad najednom uzas,tamna silueta rasirenih ruku je polako isla prema…


Svaki treći lažno optužen da je otac



Ovan

Tupavo za zivot.

Tesko je na ovce gledati kao na zenska bica, vise kao na muske partnere u zenskom tijelu sa kojima je moguce imati seks bez preispitivanja svoje heteroseksualnosti. Nemaju nijednu osobinu koju normalan muskarac trazi. Nemaju njeznosti, previse su sebicne i napadne, ne koriste mozak, ne posjeduju emotivnu inteligenciju, ne prepustaju se niti prate partnera (da, to uglavnom jesu osobine normalnih muskaraca). Zavrse sa kretenom u zivotu jer je njihov izbor partnera uzasan i poslije se obavezno cude kada su varane ili ostavljene. Sve u svemu, treba im jako puno vremena da shvate stvari, ako se to ikada desi.

Nije…


25.12.2009

Nekad i snovi bili drugaciji!


NEZAPAMĆENA BIZARNOST ZAPREPASTILA VALJEVO

Penzioner silovao kerušu lutalicu pred zgranutom unukom

VALJEVO – Dragiša R. (62) osumnjičen je da je silovao kerušu lutalicu koju je prethodno namamio u svoje dvorište na periferiji Valjeva, u blizni puta Valjevo-Loznica. Svedoci monstruoznog događaja bili su Dragišina unuka i prvi komšija, koji je pozvao policiju.



Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta