Jelena zena koje nema blog

Jelena zena koje nema
57, Kragujevac, Srbija

  Posto su Karike uvek bile i ostace izmedju ostaloga i zanimljiv obrazovni sajt, nije na odmet  da se na jednom takvom mestu koristi i lep jezik koga neki zovu i "mrtvim " jer nije u linquistickoj upotrebi.  Ne daj Boze da "mrtav " jezik pripada "mrtvom " sajtu ,ovde je zivlje nego ikada i dobro je sto je to tako,nego cisto da se dopuni sveopsta obrazovna lestvica populacije po nekom od mudrih izreka na mudrom jeziku koji su koristili mudri ljudi kao sto je  gore pomenuti Gaj Julius ,pa onda mnogi drugi pocev od Platona ,Sokrata  ,Hipokrata @cop..


Zasto je Cezar rekao

Dodjoh ,videh /ODOH/ ,odnosno ,pobedih!


Resenje lezi u manje poznatoj Latinskoj izreci,opet njegovoj.

Aquila non capit muscas. !


U to ime veliki pozdrav svim clanovima sajta kao i ostalom osoblju!Dolazak ranog proleca ..

Ne može se reći proleću kao ni ljubavi:“Daj Bože da stigneš što ranije i traješ što duže“. Može samo da se kaže:“Dođi, blagoslovi me tvojom nadom, i ostani koliko god možeš“.

Bild könnte enthalten: Pflanze, Blume, Natur und im Freien


izvini ali morao sam da vas pitam..da nisi jeco mozda slucajno omasila godine ovde na sajtu???? ako te bas to interesuje ,"godine nisam "omasila "..one su "omasile mene !haha ✓ Pročitano hahaha...lepo si mi odgovorila...ali prosto ste neverovatni samo mogu da vam kazem jedno.ove klinke od 25 i 30 mogu samo da vam zavide..zaista kapa dole??? pa kako ste vi inace danas? hvala najlepse i pozdrav a o mome "danasnjem stanju " mozda drugi put ,sutra ili "malo sutra"..haha..


15.02.2020


Lepo je znati da je 14 Februar Dan zaljubljenih ali je neophodno setiti se da je 15 Februar posvecen onima koji su imali manje srece u zivotu ,deci oboleloj od Cancera i njihovim Porodicama i uciniti bar na ovaj dan nesto za njih.Koliko god da donirate bilo kojoj decijoj Organizaciji za borbu protiv malignih bolesti u zemlji ili svetu ucinili ste mnogo za zivote koji bez nase pomoci prete da se ugase pre nego sto su poceli.

Keine Fotobeschreibung verfügbar.
Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta