Jelena zena koje nema blog

Jelena zena koje nema
57, Kragujevac, Srbija

 "ON"-  32, Čačak, Srbija

Dobro veče gospođo. Da li ste zainteresovani za mlađe muškrace? Ja sam Dušan, imam 32 godine, iz Čačka i jednostavno sam očaran damama vaših godina. Ako imate bilo kakvih sklonosti prema muškarcima mojih godina, ja ću Vam poslati slike i šta god drugo je potrebno. Unapred hvala na odgovoru"JA"--Imam ,jednu jedinu "sklonost"prema muskarcima tvojih godina i adekvatnog ponasanja-da im ponudim maramicu da obrisu sline ,balaveci po ovakvim sajtovima koji im nesmetano nude mogucnost da "zive" svoje anomalije u karakteru i ponasanju kao i tu da ih preporucim kloegama na neophodnu psiho tereapiju jer moje vreme u tu svrhu je jako ograniceno..u ,to ime...!!!!!


16.01.2021

Cesto nas zivot  stavi pred dilemu i u poziciju da biramo  izmedju strasti i onoga što je "najbolje za tebe", ne razmišljaj puno...Ja znam da je moja  strast je uvek ono što je najbolje za tebe...Znaš, taj osećaj slobode, kao kada igraš po kući kada te niko ne gleda, kao kada pevaš sa četkom za kosu u ruci kada te niko ne čuje, kao kada praviš face ispred ogledala i smeješ se sama sebi...taj osećaj slobode, kao da letiš, nema cenu...Ja stalno  iskacem  iz šina kojima putuje moj  voz sudbine, pratim svoju strast koja me cini radoznalom ,hrabrom i neumornom  i verujem duboko onom iskonskom osecaju radosti u sebi, onom osecaju davanja i pripadanja koji obuzima sva cula podjednako..Jer jedino strast prkosi sudbini...
 MIR BOZIJI-HRISTOS SE RODI !


HAPPY ORTHODOX CHRISTMAS


21.11.2020

Na svakom jutru koje docekam, sa radoscu se zahvalim Gospodu sto je tako -kako jeste ,i ne trazim bolje ,ali se i obavezno podsetim citajuci ovo -sta mi je sve zabranjeno u danu koji je preda mnom-da ne zaboravim ."Zabranjeno je plakati bez pouke, probuditi se, a ne znati što sa sobom, bojati se osobnih uspomena. Zabranjeno je ne boriti se za ono što želiš, odustati od svega zbog straha, snove ne pretvoriti u stvarnost. Zabranjeno je ostaviti svoje prijatelje, ne pokušavati sačuvati zajedničke uspomene i zvati ih samo onda kada su ti potrebni. Zabranjeno je ne biti svoj pred drugima, pretvarati se pred ljudima do kojih ti je stalo, izigravati drugu osobu da bi te pamtili, zaboraviti na one kojima je zaista stalo do tebe. Zabranjeno je ne stvarati vlastitu priču, ne imati vremena za ljude kojima si potreban, ne razumjeti da ono što ti život daje, to i uzima. Zabranjeno je otjerati nekog s kim se nisi pomirio, zaboraviti njegove oči i osmijeh. Zabranjeno je zaboraviti njegovu prošlost i zamijeniti je njegovom sadašnjošću. Zabranjeno je ne pokušavati shvatiti druge, misliti da je njihov život manje vredan od tvojeg, ne spoznati da svatko ima svoj put i sreću. Zabranjeno je ne činiti stvari za samog sebe, bojati se života i obaveza, ne živjeti svaki dan kao da ti je posljednji. Zabranjeno je ne tražiti sreću, ne živjeti život s pozitivnim stavom, ne misliti da uvijek možemo biti bolji. Zabranjeno je ne znati da bez tebe ovaj svijet ne bi…


Ravnicarska ovca
Jelena zena koje nema

Ovca ravničarska

Nekvalitetna , nedovoljno dobra ,lose bleji, vime usahlo ,vuna se ucebila ,sve sto ostavlja za sobom su ne brojeni brabonjci  Naime, kao što svi dobro znamo najkvalitetnije jagnjeće meso se proizvodi na planinskim visoravnima, gde jaganjci mogu na miru da pasu najfiniju planinsku travu, gledaju svoja posla i da ne budu hranjeni raznim koncentratima i aditivima koja im kasnije samo kvare ukus dok se nalaze na našoj trpezi. Nikada se ne može porediti planinsko jagnje sa onim koje je odraslo na močvarnim ravničarskim površinama, pa se stoga često može i osim klasičnog mirisa mesa naći još neki šmek, doduše nepoželjan.

Zato ,ljudi u nasim krajevima koji su dobri poznavaoci kvalitetnih mesa i koje ne zavarava blejanje i zvono na ovci koje ova kopira  cak i sa lakookih srna se odlucuju umesto gajenja prostih i tupavih ravnicarskih ovaca za domace  krmace tipa Mangulica  koje mada su patuljaste u odnosu na Iberijsku svinju  i imaju manji procenat masti u glavi koja je delikates svakog dobrog Skembeta ali imaju trbusinu koja se lepi za kicmu otromboljena ali mesnata i male patuljaste butke koje zajedno sa papcima  vise u svakoj boljoj mesari.Seljaci ih hrane pomijama ali ih puste i u slobodan hod po seoskim djubristima , koje je narocito bogato hranljivim materijama i pod vedrim nebom bogatim kiseonikom i ova dva elementa ,vedro nebo i slobodan hod po…EVANDJELJE PO MATEJU


...„Ne dajte svetinje psima; niti bacajte bisera svojih pred svinje ..............."


TUMACENJE U DUHU MASE I POJEDINCA  KOJI GA SLEDE !


"Da zna svinja sta je dinja ,ne bi jela g*na "
(―)


13.11.2020

Na slovo SCH-S


Skobalj

Ružnija od krndelja, a lepša od nejeba. Za razliku od krndelja ni alkohol ne pomaže.

Ne može se opisati.


SKLOPOCIJA

U svom zvornom znacenju izraz oznacava sva ona razdrndana ,stara  neskladno sastavljena vozila  koja utegnuta srafovima sa Buvljih pijaca  krstare po neravnim i dotrajalim putevima Srbije . Vozaci takvih auta misle ako su putevi dotrajali dobro je bilo sta da se kotrlja ,

Medjutim kako smo mi Balkanci a narocito Srbi ,duhovit narod ,ovim izrazom se opisuje i ruzna ,blentava  rastelovana zena  ciji ce te visualni identitet pokusati sto pre da zaboravite ma koliko se ona trudila da vam ga nametne ..


ON..."

Cao Jelena, dobro ti stoji kozna jakna ... Sta jos nosis od koze, cizme sa stiklom ?
JA.."Da i cizme ,manje sa stiklom a vise sa mamuzama ,i  bic uz sedlo, kada konj zastane u kasu da mu na vreme dam impuls  da razume sta ga to razlikuje od magarca ,naime kas "!


29.09.2020

AKREP i AKREP VULGARIS


plus-7b897e8f6731d70cb0e87fb3acae6261eff     minus-72acccf76bd3f3fd0b1d940884b718658d Akrep

Turski naziv za škorpiju. Često se susreće u rešavanju ukrštenice a kod nas je (iz nepoznatog razloga) to izraz za ružnu ali stvarno ruznu zenu.. Mada, nakon prevoda horoskopskog znaka 'škorpija' na turski jasno mi je zašto mnogi ne gaje afinitete prema istom tipu Akrepa u zenskom obliku .


AKREP VULGARIS


U realnom zivotu je dovoljno da bacite pogled na  odvratnu zensku facu koja tripuje  da je riba  u stajlingu Turskih mnodnih noviteta palanackih buvljih pijaca pa da vam se pokvari raspolozenje .  Za one ,malo sujevernije  ,mnogo je strasnije sresti ACREPA VULGARISA nego crnu macku ,jer crna macka  vas prestrasi uvek i u svakoj vremenskoj prilici dok aKREP VULGARIS samo kad je vedro nebo i onako razmazana  karminom tipa ciklama ostavlja postraumaticne posledice susreta ..


Greske koje pravimo u zivotu su utkane u vreme i kao sto vreme ne mozemo da promenimo ni zaustavimo tako ne mozemo da promenimo ni greske u tom vremenu. Iz njih treba uciti ali ne bezuslovno svoj zivot obelezen tim greskama sputavati u razvoju i nadogradnji . To bi bilo otprilike tako kao da uspesan put ka vrhu prelepe i na izgled neosvojive planine koja se ZIVOT zove i sa koje se pruza fascinantan pogled prekinemo zbog toga sto smo se na tome putu u bezbroj nezaobilaznih prepreka sapleli ,ponekad promaslili smernice i zalutali ,cesto preumorni hteli da odustanemo ,ne znajuci kakvu lepotu propustamo ako zbog svega toga ne stignemo na svoj cilj.


← prethodna 1 2 3 sledeća
Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta