kartagina blog

kartagina
53, Pancevo, Srbija

11.06.2019

Astrolozi kazu da je danas mesec u necemu i da to lose utice na ljude,ako su lagali mene i ja lazem vas.

Nekim ljudima je stalno mesec u necemu i vecito neka nepovoljna planeta retrogradna.

Morala sam da promenim fotkicu jer sam se zamerila onoj osobi sa necim u necemu.

Trenutno ne delim dvojke i keceve momentalno, sad mi se svi muski svidjaju i eno mi prepun inbox....razmisljam o trgovini odredjenih sumplemenata, posao bi mi bas cvetao.

Totalno sam van modnih tokova tek se ne razumem u farmersku prozu, psihologiju, poeziju, filozofiju i sl....jbga ne mozemo biti svi  IN


10.06.2019

Citam :

,,SRPSKI KOMARCI SE ŽALE ZBOG ODLIVA KRVI U NEMAČKUSve više komaraca popunjava formular za radnu vizu za Nemačku
SRBIJA, 10.jun 2019,  Komarci koji ujedaju po Srbiji imaju sve manji izbor, jer sve više lokalne krvi odlazi iz Srbije za Nemačku. Dobri uslovi života, veće plate i sigurnost pravne države koji vladaju na Zapadu predstavljaju pravu katastrofu za srpske komarce.

Stručnjaci među komarcima se slažu da je velika nepravda što Nemački komarci dobijaju svežu  krv na gotovo.

– Da bi se celo ljudsko biće formiralo u jedinku sa zdravom krvlju, to košta.,,

Umesto da citam ruske klasike, nobelovce, talentovane blogere, zanosim se kvantnom fizikom. 

Odoh i ja da ucim, oder ich auch lerne Deutsch....kako god da sprechen-zujem zar je to bitno ?
10.06.2019

Auuuu, nocas uopste nisam spavala i umesto da krenem nadrkano u resavanje meni ne bas prijatnih situacija, prespavah jutro, od*ebah instruktora....sad mislim da li sam popila sve one lekice koji se piju ujutru. Nakupilo se tako sa godinama tih lekica, suplemenata, kilograma i sl. Bem ti, vidi se da sam omatorela i ako tripujem da sam jos adolescent.

Noc umesto da je sexi, ona bila filmski maraton, i eto ga jutro, a sa jutrom i golubovi. Sad su ti leteci pacovi malo posustali sa osvajanjem mojih balkona.

Nego, ako ovako nastavim videcu samo  moje pisanje dragoj Saveti....

 


10.06.2019

Dan drug : umesto da sam od juce do danas rasirila ves, ja sam se bavila dangubljenjem i uzaludnim flertovanjem sa muskom populacijom

Evo turila sam i ruznu sliku, razlog je jednostavan : ruzna & glupa i sve sto ide uz to.Sad mogu da se zabavljam tako sto cu da ocenjujem slike sa dvojkama  muskarcima i zenama: NE VOLIM DISKRIMINACIJU.

Sajt je bre nesto mrtav, smoran, dosadan. Tu i tamo poneka ponuda za upoznavanje i sex. Alo batice, nije riba na kolenu, a ni viagra  zdrava za srce.

Vozdra do sledeceg pisanja, budite mi zdravi, srecni i debeli


09.06.2019

Blogovi:  zabavno mesto za interakciju pisca u pokusaju i citaoca iste gluposti, ili eventoalno pristojne i zanimljive price.

Hajde narednih dana cu se truditi da svakodnevno vezbam kuckanje po tastaturi jer davno nisam, Realno mi nije stalo do kakve ce ili da li ce uopste biti reakcije, bitno je da se zbavim iz ove trenutne frustracije.

Elem, sta da radim : da li da krenem ovako bez slike da muvam muskarci po inboxi, mada je zabavnije javno. Ako turim sliku , sve cu da im delim dvojke i brzo cu da popijem ban, sto i nije ni lose, ni strasno, vec komicno.

Ne volim da citam duge postove, tek cu se ovde zaustaviti ... pozdrav do skorog vidjenja.

p.s. nikad ne procitam napisano, tako da su sve pravopisne i slovne greske dobrodosle


Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta