30.03.2019
JEDNOSTAVNOST!
61, Smederevo, Srbija

Dobar dan, dragi moji stari i novi drugari.

Staro nepisano pravilo glasi, zasto jednostavno kad moze komplikovano, zar ne?

Tako nam je i u zivotu pa cak vidim promenu i na mom omiljenom sajtu, Karike, ciji sam clan dugo.

Danas, posle duzeg vremena pozeleh da udjem na svoj profil, vidim meni drage ljude , procitam neki blog, opustim se i nasmejem kao nekada sa istomisljenicima ali nema nista. Uz tudju pomoc snadjoh se i gle cuda, pojavi se moj profil ali tako mi je sve strano i zamorno, necu napisati dosadno i isto kao i na filtricu.

Zasto ste uveli ovu promenu, to samo rukovodeci kadar zna ali znajte bili ste original, posebni, jasni a sada samo kopija kao i svi ostali.

Ljudima potrebna je jednostavnost jer sva lepota proizilazi iz nje, pa i lepota druzenja.

Zivot sam po sebi i zivotne situacije, znaju da budu komlikovane, teske za vecinu covecanstva nazalost ali tako je. Ne mozemo pisati samo o ruzicastim stvarima, pretezno izmisljenim, kopiranim , retko kad iskrenim i stvarnim,,,,ne mozemo pisati samo o ljubavi uzvracenoj, neuzvracenoj pa onda udri po drugoj strani, haha....ima mnogo tema a jedna od njih je i nase stare, jedinstvene, Karike.

Verujem da ima jos ljudi koji se slazu samnom i zao mi je sto ih ovim putem pozdravljam za sve preglede, ocene, pisma, poklone i sto im ne mogu uzvratiti, jer nemam trenutno vremena da jurim, gledam gde je sta i kako?

Da li sam ljuta, ne nisam, samo iznosim svoje misljenje i delim emociju sa istomisljenicima. VOLIM STARE KARIKE.

Svim dobrim ljudima zelim lep i prijatan dan.

Vasa Sneki.



28 pregleda
 
Komentari
unans67 18.04.2019

I meni je jako krivo što su unakazili dobar sajt. Ja ovde uopšte ne mogu npr. da nađem svoje poruke, niti znam kako se šalju. I svi moji i blogovi svih ostalih blogera su bili na jednom mestu, sve po hronologiji, celu arhivu sam imala, sad ništa od toga. Ne znam zašto su to uradili i ko od ovoga ima koristi. Mi, korisnici, sigurno ne.

vladimir 07.04.2019

Katastrofa od sajta..

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta