Izgubim se tako na neko vreme,al se vratim.
44, Beograd, Srbija

Nisam mislila da ću se vraćati ,ali eto  - i to se desilo.

Zaslepljen i zaljubljen čovek može da poveruje u sve. Moć zapažanja mu nije jača strana.

Neću šta mi se desilo ,neću kako sam se osećala .... Ono o čemu ću malo pričati je samo jedno  - NEPOVERENJE.

Ne možete biti sa nekim u vezi ako od te osobe imate od početka nepoverenje. Ako vas ta osoba proverava,ako vas osobe iz njenog okruženja proveravaju. Pa samim tim ,iako niste takvi kakvim vas oni prikazuju - vi se zapitate  - o čemu se ovde radi.

Manipulatori i lažovi su vešti . Uvuku vam se u sve pore života,prave vam se prijateljima,dok vas odvajaju od stvarnog sveta ,crpe vašu energiju ,vaše emocije . Sve ostale oko vas proglašavaju krivim ,lošim ,a oni su dobri. Manipulatori su opasna vrsta . I kada vas uhvate u svoje kandže ne puštaju i spremni su sve da urade da bi vas zadržali. Toliko da lažu,podmeću ,stvaraju jaz između vas i porodice i pravih prijatelja ,momaka i devojaka .... Ako bi neko i poželeo da ih ostavi - nema šanse . Šta će oni jadni sami na svetu bez nekoga s kim mogu da manipulišu .... A ako ih otkrijete  - onda ste tek na***ali ....  Spremni su da vam zagorčaju život ,da idu do toga da rasture i veze i brakove ,porodice  ..... A sve pod maskom prjateljstva .... I daće vam sve i ako ne tražite  .... Pomagati i ako vam ne treba pomoć ....i ako nešto kažete nešto protiv toga  - oni vas proglašavaju lošim,ljubomornim,zavidnim,besni što su provaljeni ....

Srećom ,srećom,srećom  - izvukoh se koliko -toliko iz priče čitava  .... Naučila lekciju .... A onome ko je ostao da živi sa manipulatorom  - neko drugi nek pomaže da se oslobodi  .... Ja zaista nisam mogla .... A možda niko i neće moći .

28 pregleda
 
Komentari
vodka 27.03.2019

Manipulatorstvo je vrlina, skromnost je mana

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta