11.01.2014
Mõttetera ;)
53, Tampere, Finska


*Rasked ajad on parimad õpetajad.

*Mehed kes väidavad, et naise koht on köögis, ei oska tõenäoliselt nendega magamistoas midagi peale hakata…

*Kiirus pole iial kedagi tapnud. Järsult seisma jäämine — see võtab sind. /Jeremy Clarkson/

*Selliseid sõpru, kes sind ära kuulaks ja ilma hinnanguid andmata mõistaks on väga raske leida. Kui sul on olnud õnne, on su elus kasvõi üks selline sõber, kellega sind on õnnistatud.

*Kuidas Sul läheb? Hästi. Nagu minulgi, onju ja nagu alati. Kuid tegelikult olen ma väsinud. Mitte une puudusest, vaid inimestest. Väsinud kahepalgelisusest. Sellest, kuidas mõni näo ees on suurim sõber, kuid samal ajal ihub nuge.Väsinud nendest, kes ei julge suhelda, kuna siis nad ei sulandu massi...

*Petmine ei alga suudlustest ja voodisse minekust. See algab sellest, kui sa pead oma kaaslase eest oma telefoni peitma ning oma sõnumeid telefonist kustutama.

*Mis kasu on suurtest sõnadest, kui sa ei tee mitte midagi nende tõestuseks? Öeldakse, et jutt on odav. Aga ongi ju. Jutt ei maksa mitte midagi. Sa pead olema piisavalt suur inimene, et käituda oma öeldu järgi. Ära luba, kui sa ei plaanigi seda täita. Suured sõnad…. Neid ei ole alati isegi mitte ilus kuulata...

*Maailm on rootsi laud, aga enamik inimesi nälgivad selle ääres.

*Naerata ja see paneb inimesed huvi tundma, millest sa mõtled.

*Tarkus on nagu jõgi – mida sügavam ta on, seda vähem häält ta teeb.

*Armastav suhe tähendab seda, kui armstavad inimesed on vabad.Sa naerad koos minuga, mitte minu üle.Sa nutad koos minuga, mitte minu pärast.Me armastame elu, me armastame teineteist ja me armastame iseennast.Selline suhe on rajatud vabadusele ja siin pole südamel ruumi, et armukadetseda.

* .....

*...

*..

46 pregleda
 
Komentari
lembit00 12.01.2014

tõeterad...

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta