19.02.2019
Afrikanka
41, Beograd, Srbija

Zivot moze biti odredjen konstitucijom, hormonima, snagom, bolescu...

A moze biti izazvan nasim zeljama, i nacinom kako da to prihvatimo.


I tako pocinje prica o najsladjem vocu, zabranjenom ljubavnom susretu na jedno vece, obicno pred odlazak ili rastanak....tako cesto opisan i u pesmama.

Pomesana radost, seta, ceznja, osecaj slobode, strah, zabranjeno, a prisutna zelja da svoj zivot napune sto vise emocijama i dozivljajima koji se ucrtaju do kraja zivota...a ako moze da ih se ne secamo kao cinjenice...nego kao predivna izmaglica za koju nikad necemo znati da li je san ili java...


Tako se desilo da adventurista prica o jednoj svojoj predivnoj aferi sa Afrikankom i o jednoj sa Srpkinjom koja mu je i postala zena kasnije...

Afrikanka je bila od onih zena koje sapletu muski pogled samo odredjenog muskarca dok ostali samo ovlas primecuju njeno telo. A to nasi stari zovu urokljive oci, iako nema veze sa magijom nego sa izgledom i pogledom zaljubljene zene koju je privuklo nesto vise od lepote u muskarcu....obicno gest ili odnos koji ima prema necemu jako vaznom njoj samoj.


Iako nije puno bila u dodiru niti progovarala u blizini ovog pustolova, ta distanca je samo jos vise stezala i nju i njega...A ni on nije navaljivao i udvarao joj se, valjda osecajuci da ce biti uvek smeteniji nego sto bi mogao sa nekom koja ga manje paralise....A i tesko je ispuniti ocekivanja samog sebe kad jako osecas u sebi i u snovima to ide puno nesputanije...

U snovima ljudi ne brinu o postovanju nekoga ko im je drag....jer isijavaju nesto sto je ocigledno svima , bar u snu...


Ali dan pre odlaska nasli su se nasamo , bez ikakve namere , blizu njegove kuce tamo u Africi.

Slucajno , mozda ne bas potpuno nego ono kad vas nekako putevi vode blize zeljenim susretima, je ona setala i njemu se nije dalo mira da bude u kuci kad odlazi sutra ili za koji dan...

I iako je znao da je za njih izgovaranje licnog imena intimno, nazvao ju je njenim licnim imenom....Ona se trznula i ipak ostala bez glasnog odgovora.

A onda , kao sto zudnjom udaren covek vise ne razmislja o posledicama nego gleda da pronadje nesto zajednicko za oboje, zatrazio je da ga ona nazove njegovim imenom...

I tako je njihova strast zapocela a da puritanski posmatrac ne bi nista ni naslutio. Ponovo ju je pozvao licnim imenom, ponovo ga je pozvala licnim imenom.

Vodili su ljubav kako samo more moze da sacuva tajnom. I onda mu je ostalo u secanju osmeh koji je imala iako se za koji dan udaje za drugoga...

Pitao ju je, kako to da se smeje a ne da je sa nekom slikom kajanja , ili prema rastanku ili prema cinu koji nekako odvaja od buduceg muza. Rekla je, kod nas se zene smeju kad su sretne, sutra je sutra.

Mozda je bas ona kriva sto se kasnije ozenio nasom devojkom...

Isto je bila pred udajom, manje od mesec dana, Zavrsila faks , raskinula sa dugogodisnjim deckom sa faksa, upoznala ubrzo novog i sa njim bila godinu dana i vec uveliko spremala svadbu.

A onda ju je video i osetio saplitanje pogleda i cudne minimalne pokrete kukova. I dan danas kad vidi te minimalne, nikom primetne pokrete kukova, uzavri od strasti, to je njihova fetish igra.

Ubrzo su se nasli, to vece je trebala da se sretne sa nesudjenim mladozenjom da pogledaju nesto za vencanje u restoranu , ali nikad nije otisla na taj sastanak.

Ostali su celu noc uz iskljucen mobilni , a onda je ujutro sva uplasena i besna ustala i ispraznila tonu krivice , grize savesti, mrznje, i necega sto ni onaj ko stvarno mrzi ne bi izgovorio , pokupila se i otisla...

Shvatio je iskusno da reci nisu u vezi sa emocijama kod takvih zena, pa nista nije ni slusao ni upamtio. Videli su se u prolazu tri dana kasnije i tada joj je samo prisao bez reci....Podala mu se posle prva dva bezuspesna trzaja jer njihov fetish je bio jaci.....njena kretnja kukovima i njegove kretnje rukama ka istom....

Posle tog drugog susreta, kad se probudila, suze su same padale, jer je znala da je u klopci koju sama nece moci polomiti. Ovoga hoce dusha i telo , a onaj je sigurica.Moze samo da ceka da neko od njih dvojice pogresi.

I tada joj je adventurista rekao "Ti nisi afrikanka, ali ni ja nisam afrikanac".

Procitao je njen nagon da somatski proprati zelju da ostane moralno superiornija u celoj situaciji. Da ne bude lazov, da ne bude prevarant, nego radije da bude prevarena, besna, zloupotrebljena i tako ne bude kriva za ono sto se desilo a tako je zelela da se desi.

Iako je svim delicima sebe mrzeo tu igru slovenskog mentaliteta, nalik osecaj se bolesno ako lazes sefa da si bolestan, ovaj put je naterao sebe da poslusa Afrikanku i da ne uplice sutra u celu situaciju....

I tako je ostala samo sadasnjica, dve zeljne dushe i kasnije raskinuto vencanje. Covek je nemoralan kad se bori za ono sto zeli, jer moral je bitan drugima, onima koji nisu tu i nisu hrabri.

18 pregleda
 
Komentari
Jelena zena koje nema 20.02.2019

u svakom slucaju citat iz tvoga unosa"Procitao je njen nagon da somatski proprati zelju da ostane moralno superiornija u celoj situaci" je zabrinjavajuci za zdravu pamet i duh koji je prati.

Jelena zena koje nema 20.02.2019

ti si "pobratime" pirat toliko zastranio u svojim blogovskim pokusajima da docaras bilo koju medjupolovsku relaciju ili eventualno emociju koja je definise da je to stvarno zastrasujuce ali vise za tebe nego za onoga koji cita tvoje nebuloze .Mora da ti je svaka medjuljudska relacija izmedju polova pracena emocijom ,poverenjem ,nesebicnom prvrzenoscu partneru ili toliko strana vodjena dozivljenim iskustvom ili toliko apstraktna jer to iskustvo lezi poprilicno iza tebe ..

Jelena zena koje nema 20.02.2019

Hahaaaaaaaaaaaa,mora da je Afrikanka bila Sandra zvana Afrika ,a "adventurista"njen nosorog star najmanje 150 godina kome vise ne rasu kljove te tako nije ugrozen od lovaca na afrodizijake kojima se leci impotencija.

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta