Opalaaaaaa...udadoh se ja!
62, Tuggeranong, Australija

Tako sam barem mislila...ali cudni su ljucki putevi i mnogi dogadjaji u njihovom zivotu.


Vi znate da sam u potrazi za nekom dobrom dusom i da cesto samoj sebi prebacujem zbog toga;
- Ajd' bre, Mico, oci ti (ne)ispale. Pu bre, kak'a si ... nikakva. Nadji nekog cojka i ne budi ceo zivot nasukana na pustom ostrvu. Tebi treba ljubav, ljubav ti treba, gresnice crna. Poludjeces avetinjo bez ljubavi. Trgni se nesreco. Nadji nekog da se mazite i pazite. Dobro njemu, dobro tebi.

I da znate, posrecilo mi se. Naletim ja bas na jednu takvu dusu (ne, nije sa karika). Lep cica, nasmejan, umiljat, sexsy. Med medeni. Nije ni mnogo star (pamti Balkanske ratove). Bas je onakav kakvog sam samo pozeleti mogla. Ja naredjujem, on samo klima glavom.

Dakle, dobila sam coveka. Doduse nije mi prvi, ali ove ostale sam uspela da oteram, dva u penziju, jednog u p. materinu. Za ovog cu, ako Bog da, da se udam. Na ovog mogu da racunam, k'o da ga je Bog za mene stvorio. On je neki EGOSEKSIST koji pati od vecitog manjka seksa.

Kad smo vec kod seksa, strpite se i necete biti uskraceni za najbitnije informacije u svom zivotu.

Sedimo mi sami u sobi i tako malo po malo, rec po rec u ljubavnom zanosu (da 'prostite vi posteni koji to ne radite) navalismo jedno na drugo, k'o smrt na babu. Deda je u seksu bio pravi umetnik. Pokrete koje je izvodio sa takvom vestinom, dostojnog svakog postovanja. Trudila sam se iz petnih zila da ga pratim. Davala sam sve od sebe. Oh, kakav je to samo bio uzitak? Znojili smo se k'o Nadal u 5 setu. tek da se zna, bio je to jedan, takoreci, zestoki seksualni dvoboj.

Ali odjednom, telo mu se ukocilo kao sveca, glava klonula. Ned'o Bog nikome. Sta se to kog djavola desilo? Da, moj nesudjeni buduci muz je doziveo narodski receno "slatku smrt". Da stvar bude zalosnija, kad je smrt u vama, to nimalo bas ne prija. Jadnik, kao da je predosecao svoj kraj. Po njegovoj izricitoj izrecenoj zelji napravila sam odlivak njegovog i u smrti ukrucenog 100jka, pozlatila ga sa 24k. postavila na pepeljastu mermernu plocu iznad kamina, na centralno mesto i usula njegov pepeo u njega. Ne volim portrete, fotografije, samo konkretne uspomene. Ima li ista konkretnije od toga?

Eto, mozda neko i da kaze: Jedna Micojka moze coveka brze otpremiti na onaj svet nego i najgora bolest.

Nisam kriva, daleko bilo. Desilo se to sto se desilo, bez moje volje. Punu istinu utvrdila ozbiljna policijska istraga. Otkazalo srce prilikom seksualnog cina.

Boze, zasto me kaznjavas ovako? Mene, koja nikad nista ne pocinje bez molitve. Ovaj dogadjaj zelim da ostavim da istrune i da se vise nikad nikom ne dogodi, a narocito meni.



129 pregleda
 
Komentari
Piraterija 30.01.2018

Igra se utakmica na nebu, plavi andjeli protiv belih andjela, prilazi neko i pita sto su ovi plavi a ovi beli...
Ovi plavi su sto ih je Micojka upokojila, sve poplaveli od seksa....

MicojkaDKvin MicojkaDKvin 30.01.2018

Otvor'te se rajska vrata
da primite plavoga pirata.

Piraterija 30.01.2018

Ne, pirat nije igrao u timu Sex of the Micojka...

MicojkaDKvin MicojkaDKvin 30.01.2018

Nemoj da te ispisem iz spiska plavih!

Piraterija 29.01.2018

Bar dobre price ostale...

MicojkaDKvin MicojkaDKvin 29.01.2018

Ostale su price i Micojka sama
ceo zivot trebace mi da zaraste rana.

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta