Direktno iz svemira.
62, Tuggeranong, Australija

Zvrrrrrr...trrrrt...mrtttt....sssss...kvrccc..

Jeeeeeli seee cujemooo Zemljani, karikasi?? Vrccc... prrrc.. auuu p. materinu, slaba veza, a i kako nece biti kad sam od vas udaljena 40 svetlosnih god. Jedna svetlosna god. je 9,460.730.472.580 km. Toliko svetlost predje za 1 god. To pomnozite sa jos 40 pa vi vidite da sam Bogu iza nogu.

Znam da se pitate:
Kako si uspela da predjes toliku daljinu za tako kratko vreme?
Odgovor je vrlo jdnostavan. Uz pomoc visoke tehnologije koja nadmasuje sve nase snove. Vanzemaljci imaju takve antigravitacione letilice koje su mnogo brze krecu od brzine svetlosti. Nama je jos uvek nezamisliva tehnologija koja omogucuje Vanzemaljcima da putuju svemirom i neverovatnom brzinom udju u nasu atmosferu.
Nalazim se na jednoj egzoplaneti koja kruzi oko zvezda van suncevog sistema. Sad sam medju njima, licem u lice sa bicima iz drugih svetova. Pitala sam se: Zasto bas ja? Zasto ja jedina na njihovoj meti? Mozda su pomislili da dovode neku umnu glavu, a ona prazna k'o cup. Ali Vanzemaljci polazu veliku nadu bas u nas Zemljane da bi populizirali svemir, a nas Zemljana ima, 'Fala Bogu, i previse. Htedoh da im kazem da razmisle i paze sta rade, jer se moze lako desit da i svemir za'ebemo. nisam ni uspela da otvorim usta a vec su znali sta mislim, jer oni poseduju takve moci koje se karakterisu kao nadprirodne.
Njihove moci su tako jake da mogu da prodru u misli svakog pojedinca, Zemljana.

Eto, ovo bi bio jedan od nacina na koji vide opstanak svoje vrste. Na odredjeni nacin mi smo njihovi spasioci.

Specijalna vanzemaljska agencija je objavila i najnoviji katalog potencijalnih kandidata Zemljana za Egzoplanetu gde se i ja sada nalazim. Na putu prema Zemlji je upuceno nekoliko svemirnih brodova.

Cajo, 'vataj prvi svemirski brod i dolazi 'vamo. Ovde se postuje samo jedna religija, jedan zakon.
LJUBAV!




62 pregleda
 
Komentari
aleksandra 18.04.2017

*LOL* *LOL* *LOL* *OK* *HEART* *KISSING* *BYE*

MicojkaDKvin MicojkaDKvin 18.04.2017

I tebe, nislice, na brod
makar i preko reda.

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta