Мудре изреке непознатих
35, Ouagadougou, Burkina Faso

Често се појави међ' блоговима на оваквим сајтовима неки блог који се бави мудрим изрекама познатих личности. Али шта је са свим оним непознатим личностима, које заправо чине већину човечанства? Зар та велика већина не уме да каже ништа смислено? Могуће, али ја мислим да уме, па ћу овај блог да посветим њима. Ево неких пробраних цитата непознатих (мени заправо познатих, али вама и широј јавности - јок).

Ранко таксиста о каријери Михаела Шумахера:

"Ето, јеб'ло га скијање."

Део мотивационог говора тренера Кизе пред тренинг:

"Децо, спорт је много здрава ствар. Фудбал поготово. Ко игра фудбал може да једе шта хоће и опет неће бити дебео. Ево погледајте Душана сад, а сетите се какав је пре био ј*бем ли му сунце дебело."

Ђоле Марлборо, човек који је испробао многе "бизнисе":

"Момци, вама би најбоље било да одете негде на Запад, зарадите неку лову и тамо отворите неки свој бизнис. Има да се обогатите за пет година да не знате шта ћете са ловом. Ако баш волите да живите овде, касније се лепо вратите овамо к'о господа људи, купите смедеревску Железару и пропадните к'о Грчка."

Д ван ен' онли Ђоле Марлборо:

"Не знам више шта да радим. Размишљао сам да почнем да правим ракију од афричких шљива, ал' зајебано је то што афричка шљива не пада, па не можеш да их покупиш и спакујеш у буре, него се мораш зајебавати, пентрати на њу, брати једну по једну... Има ту посла."


http://letteringartstudio.com/wp-content/uploads/2013/09/Words-of-Wisdom2.png

39 pregleda
 
Komentari
Ace Grizli 13.12.2014

*HI* *THUMBS UP* *YES*

Simana 07.12.2014

Što si mor'o? Niije bilo ćirilično ili nemaš progamče za prebacivanje? a? :D

Evroskeptik Evroskeptik 07.12.2014

Хаха, еее можда је стварно то.

Evroskeptik 07.12.2014

Мор'о сам дупропастим цео текст овим "це/пе" на крају, иначе нисам копир'о ништа с нета, све сам сâм пис'о.

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta