Касандра постала плавуша
35, Ouagadougou, Burkina Faso

Добродошли у нашу рубрику Кога боли она ствар, поштовани читаоци. Данашња тема разговора је прелазак једне радикалне црнке у плавуше.


http://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/full_article_image/public/119/cinemagia.ro2_.jpg


Наш гост је аналитичар Драгомир Анђелковић. Драгомире, како коментаришете ову промену Кораиме Торес (право Касадрино име - прим.аут)?

- Па знате како.. Мислим да ће та њена промена донети стабилност на Балкану. Ми ћемо ускоро моћи и да репризирамо Касандру, са обзиром да више није радикална црнка него плавуша, тако да не постоји реална опасност да ће Касандра искористити ударни термин на телевизији да би рекла "В**ићу, педеру".

Хм, да. Портал Србијаданас.цом пише, између осталог, да је Касандра, цитирам: "..прва шпанска серија која је стигла на наше просторе и апсолутно запалила цео Балкан."

- Па знате како.. Мало људи зна да то заправо није шпанска него венецуеланска серија. Као друго: тачно је да је Касандра запалила Балкан, али не треба заборавити ни да је, пар година пре Касандре, заправо серија Дивља ружа , која се прво емитовала на хрватској телевизији, закувала целу ту ситуацију. У ствари је Дивља ружа одговорна за целу ситуацију, јер је покренула једну читаву лавину шпанских серија на овим просторима. А знамо како се то све завршило...

Још само за крај, Драгомире, укратко, пошто немамо више времена: шта можемо да очекујемо од нове Касандре? Само, молим вас, кратко и конкретно. Ако може у једној реченици.

- Дакле, ево најкраће: овај прелазак Касандре у напредне плавуше ће бити јак ветар у леђа нашим даљим европским интеграцијама и велика подршка нашим напредним плавушама Зорани, Јадранки и Јоргованки да истрају у свом напорном труду и раду и...

То би било...

- ..Београд на води..

све за данас.

- ..стране инвестиције..

Крај, господине Анђелковићи.

- ..пристојан живот грађана..

Надам се да сте се сморили, поштовани читаоци, што је и циљ наше рубрике Кога боли она ствар.

- ..у даљој борби против корупције.

Хвала, господине Анђелковићу. Одјављујемо се. Крај.

49 pregleda
 
Komentari
Simana 30.10.2014

pa, neka je? baš joj lepo stoji. :D

Evroskeptik Evroskeptik 30.10.2014

Па нормално да јој лепо стоји. Касандри све лепо стоји, јер то је Касандра еееј

http://www.youtube.com/watch?v=sktd3QyX_Vo

NinaRichi 31.10.2014

ja se od juce pitam..koga boli ona stvar da zaviruje sta je ''sa druge strane kreveta'' :D :D :D

Evroskeptik Evroskeptik 31.10.2014

Мислиш јастука?

NinaRichi 29.10.2014

''Дакле, ево најкраће: овај прелазак Касандре у напредне плавуше ће бити јак ветар у леђа нашим даљим европским интеграцијама и велика подршка нашим напредним плавушама Зорани, Јадранки и Јоргованки да истрају у свом напорном труду и раду и...
''
*LOL* *LOL* *LOL*

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta