Otkrijte da li vas je lako zavesti  c/p
74, Tuzla Canton, Bosna i Hercegovina



NISI ZADOVOLJNA SVOJIM ŽIVOTOM

Žene koje nisu zadovoljne svojim životom bež od stvarnosti i tako postaju lake mete za zavodnike koji traže avanturu. Nekoliko lepih reči ili gestova, i biće u oblacima, i nakon nekog vremena prisilno sleteti natrag u stvarnost koja će se činiti još strašnijom nego pre.

ZAVISNA OD DEPRESIJE

Svi poznajemo bar jednu devojku koja je konstantno depresivna, i stvara drame tamo gde ih nema. Devojke koje su zavisne od depresije privlačiće zavodnike, u kojima će videti svoje spasioce, a sreću koju nađu sa njima brzo će pretvoriti u depresiju, jer će pronaći novi problem. Zavodnik će pobeći, a devojka će biti depresivna, ovog puta sa razlogom.

VOLIŠ DA UGAĐAŠ DRUGIMA

Ljudi koji stalno ugađaju drugima laka su meta za zavodnike. Takva devojka osećaće se dobro u društvu muškarca i brinuće o njegovim potrebama, a na prve znakove njegovog povlačenja počeće da se bori za njegovu naklonost, jer je to jedini način da se oseća voljeno.

IMAŠ BUJNU MAŠTU

Zavodniku je najlakše da osvoji curu koja ima bujnu maštu, jer će ona poverovati u bilo koju njegovu priču. On tako može da joj priča o zajedničkoj budućnosti, obećava brda i doline i sve to čini bez rezultata, a cura će u svojoj glavi stvoriti sliku kojoj će se nadati iako od toga nema koristi.

SEKS JE TVOJE ORUŽJE

Mnoge žene će odmah skočiti u krevet sa muškarcem, jer je seks način na koji dobijaju osećaj ljubavi. Zavodnici vrebaju ovakve žene i iskorištavaju ih za seks, a one se za njih vežu emotivno i u većini slučajeva budu razočarane.

35 pregleda
 
Komentari
Milunko 20.03.2012

Iskustvo je dobro ali bez obostranog razumevanja nema prave veze. Ono se ne moze sagledati za kratko vreme. Mi matori nemamo bas puno vremena da cekamo. Hahaa! Umesto daljeg pisanja evo ....................................................................................

budisavcanka budisavcanka 20.03.2012

:-)

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta