22.12.2009
zanimljivo
31, Brčko, Bosna i Hercegovina


Nesretna Kineskinja: U tijelo žene uselio demon i ne da joj mira

21.12.2009u 13:55 h
Lee, 37-godišnja Kineskinja tvrdi kako je tokom noći opsjedaju zli duhovi nepoznate žene koja je mentalno muči uslijed čega je izgubila 20 kilograma u samo dvije sedmice. Ali, uprkos njenim "noćnim morama" doktori tvrde da je potpuno mentalno zdrava.
Izmučena Lee je kućanica, ima dva sina i jednu kćerku, a sa djecom i suprugom Liangom u kuću su uselili prije godinu dana. Jedino što su o kući znali jest podataka kako se prijašnja vlasnica takođe zvala Lee i da je u u toj kući preminula prije deset godina.

Zatražili su i pomoć medija koji je obavio i religioznu ceremoniju čišćenja kuće kad su nju uselili 31. decembra prošle godine, a napominje da se tada jako osjećala prisutnost drugog vlasnika u kući.

Od prvog dana otkad su uselili u kuću supruga Lee je viđala čudne sjene, a nedavno je sve to počelo djelovati na nju samu, posebno tokom noći. Lee je kažu postala druga žena, viče na ukućane, rodbinu i poznanike koji ih posjećuju bez ikakvog razloga te ih provocira. Osim toga šapuće sama sa sobom i glasno vrišti kad je duh napada.

Početkom decembra ove godine u kući su bili i egzorcisti. Tokom čina istjerivanja demona Lee je na njih bacila zdjelu i žestoko se opirala, a šestorica snažnih muškaraca namučila su se držeći je da bi se na kraju onesvijestila od iscrpljenosti. Ni taj, kao ni prijašnji pokušaji egzorcizma nisu uspjeli, a zabrinuti suprug Liang kaže da je nakon njih postajalo sve gore, piše Net. Njegova supruga je čak rekla: "Želim uzeti život ove osobe i bez obzira koje čini bacili na mene i koliko egzorcista pozvali sve vam je beskorisno". Ona tvrdi da demon koji je opsjeda nosi košulju na cvjetiće i da se kreće po cijeloj kući.

Liang je na kraju morao napustiti i svoj posao kako bi se brinuo o supruzi, a pomažu mu rodbina i prijatelji koji paze na nju tokom noći sve do šest ujutro kad demon nepoznate žene napušta njeno tijelo.

Liang se još uvijek nada da će mu neko pomoći, a suprugu je vodio i doktorima specijalistima na pregled, a obavljen joj je i CT mozga. Doktori tvrde da je ona mentalno potpuno zdrava. Psihijatar joj je prepisao lijekove za smirenje i ustanovio kako ne pati ni od kakvih psihičkih poremećaja.

Izvor:24 Sata

2 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta