Vrste seksa koje bi svaka žena trebala da isproba!
60, Tirana, Albanija

Ne propagiramo promiskuitet, ali moramo naglasiti da je ženama puna kapa članaka koji glorifikuju muškarce i koji im govore na koje bi sve načine trebale da zadovoljavaju muškarce.

Ženama se nameće činjenica da oni danonoćno misle na seks, a zanemaruje se podatak da su i žene takođe seksualna bića koja imaju potrebe. One znaju i same da treba isprobati par vrsta cipela da bi uvidjele koje su najudobnije. Neke od ovih vrsta seksa žene će i dalje praktikovati sa partnerom, no neke će morati definitivno precrtati.

Seks s “onim pravim”

Iako si mislila da je to to, ispostavilo se da nije. Slomio ti je srce i natjerao da preispitaš dotadašnji seksualni život. Je li seks s njim uistinu bio toliko dobar ili si se u to uvjeravala zbog emocija? Nije ni bitno jer, zahvaljujući njemu, upoznala si onog s većim. Ali ne egom.

Seks s tipom koji ima velikog

Zbog ove ćeš vrste saznati kako to izgleda kad ti se vilica susretne s tlom u trenutku kad skine gaće. Nakon što si iskusila kakav je seks sa osmim svjetskim čudom, shvatila si da je u pitanju nešto predivno, ali je „to” ipak vezano za tijelo muškarca, pa samim tim nije ništa posebno. Postoji velika mogućnost da je ponosni vlasnik velikog penisa još veći seronja.

Loš seks

Toliko užasavajući da se nakon njega želiš teleportirati u drugu dimenziju i nestati. Ali i ovo iskustvo moraš cijeniti zato što će ti pomoći da pozitivno gledaš na osrednji seks, a da ne pričamo o onom vrhunskom.

Seks pomirenja

Taman kad ste uzavreli od žestokih emocija izazvanih svađom, okida se ručica strasti i oboje se upuštate u vatreno hrvanje! Nema boljeg načina pomirenja od ovog, a podsjetit će te kako je vaš seks izgledao na početku veze.

Seks s mlađim / starijim od sebe

Obje vrste imaju svojih prednosti i mana. Prilikom seksa sa starijim, uživaćeš u njegovom iskustvu i pažnji kojom te obasipa, dok ćeš s mlađim imati maratonske seksualne odnose zbog kojih ćeš se osjećati kao zečica za vrijeme parenja; što može biti vrlo iscrpljujuće. No ako su vam seksualni apetiti usklađeni - samo naprijed!

Domina seks

O, da! Itekako je privlačno barem na jedan dan imati seksualnu dominaciju nad partnerom, ali uz uvjet da mora ispuniti svaku tvoju želju. Dodatni rekviziti nisu potrebni, ali su poželjni; pogotovo lisice uz pomoć kojih ćeš ga zavezati za krevet i raditi mu što te je volja.

Solo seks

Za ovu ti vrstu partner nije potreban. Na taj ćeš način najbolje naučiti što ti zapravo u krevetu odgovara, a što ne. Važno je upoznati sebe samu kako bi znala uživati solo, ali i s njim.

69 seks

Oralni seks u kojem oboje bivate zadovoljeni. Nije naporan, a idealan je za postizanje istodobnih orgazama.

Preuzeto od Index.hr

35 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta