Uz Karike.com velike pogodnosti u korišćenju sajta Flirtic.rs
44, London, Velika Britanija

Svi znamo da su mnogi upoznali nove prijatelje, ljubavi a vise njih i bracnog partnera preko Karike.com Mnogi isto znaju da smo prosle godine pokrenuli i novi sajt za upoznavanje novih osoba ali po drugom modelu, po imenu Flirtic.rs . Na sajtu Flirtic mozete upoznati korisnike iz Srbije ali i iz mnogih drugih zemalja jer je sajt internacionalan. Na sajtu Flirtic možete četovati, rešavati cool testove i ankete i postoji opcija da pozovete osobe koje vam se sviđaju da izađete u vaša ili njihova omiljena mesta.


Sada zelimo da dodatno pomognemo svima onima koji zele da pronadju partnera ili nove prijatelje

1. Svi korisnici sajta Karike.com koji imaju 100% aktivnost ako žele da se registruju na Flirtic.rs ili već imaju tamo profil, ako mi pošalju poruku dobiće besplatno 1 mesec VIP članstva.

2. Ako nemate 100% aktivnost na Karikama možete postaviti link ka vašem Karike i Flirtic profilu na vašem Facebook profilu (ili svojim prijateljima preko mejla, MSN, Skajpa itd) i ako se barem 5 prijatelja registruje preko Vašeg linka dobićete 20 SOL-ova na Karikama i 20 Flirtic kredita na Flirticu. Potrebno je da nam javite da ste postavili linkove na vaš Fb zid (potrebno je da, ako vec niste dodate korisnika facebook.com/karike u svoju listu prijatelja). Na svoj zid možete u opisu linka staviti tipa Ovo je moj profil na Karikama, sajt je extra ili Flirtic je kao Fejs za dating, a ovo je moj profil. Što se tiče shareovanja linka za Flirtic, to ne mora da bude link do vašeg Flirtic profila već uradite neki od testova i podelite rezultat koji ste dobili na fejs.

3. Ako ne zelite ni 1. ni 2. opciju onda za sve korisnike Karika ima akcija do 31.10 da za svakih kupljenih 7 dana Flirtic VIP kluba dobiju 7 dana gratis. Isto je potrebno da mi javite kada kupite.

4. Svi Karike VIP korisnici dobijaju 7 dana Flirtic VIP clanstva besplatno. Isto mi javite do 31.10

561 pregleda
 
Komentari
predrag 28.09.2012

to i nije tako lose!

Равгор 28.09.2012

*OK*

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta