Osvoji Karike SOL-ove i Flirtic Kredit!
44, London, Velika Britanija

Kao sto znate nama je prvi cilj da se korisnici dobro zabave i upoznaju nove zanimljive osobe. Cesto je za to potrebno koristiti premium servise koji kostaju i cesto korisnici nemaju dovoljno mogucnosti da iste kupe u meri u kojoj bi zeleli. Zato nam je drago da s vremena na vreme pruzimo korisnicima da ih besplatno dobiju. Jedan korisnik sa Karika moze da dobije i Karike SOL-ove i Flirtic Kredit. Kafa si jednom dobio 10 SOL-ova i 10 Flirtic Kredita vise ne mozes da ih dobijes u ovoj akciji. Ova akcija traje do daljneg. Kada budemo zavrsili akciju to cemo napisati ovde.


1. Kako da dobijes Karike SOL-ove

Mozes brzo i lako da dobijes 10 SOL-ova na sledeci nacin.

1. Ukoliko ti vec nije Karike Rs prijatelj na Fejsu potrebno je da ga dodas u listu prijatelja a videces i zasto
2. Nakon sto ti je Karike Rs u listi prijatelja, potrebno je, ukoliko zelis da obavestis svoje prijatelje o adresi i tvog profila na Karikama, da sharujes link ka svom profilu na Karikama (to je ona adresa karike.com/users/tvojekorisnickoime a u statusu napises nesto Ovo je moj profil na Karike.com pa onda ispod prikacen link ka tvom Karike profilu).
3. Kada si podelio/la link na svom wall-u na Fejsu, mozete link do svog profila poslati i direktnom porukom preko Karika ukoliko ne zelis da ga napises u komentaru na tekst, kao sto su neki uradili.
4. S vremena na vreme (ne odmah cim postavis, jer je jednostavnije da se solovi dodaju vise puta mnogim korisnicima nego svaki put pojedinacnom) svi korisnici koji su to uradili ce dobiti po 10 SOL-ova.

2. Kako da dobijes Flirtic Kredit

Vec ima nekoliko hiljada korisnika iz Srbije na Flirticu, i svakim danom imamo sve veci broj korisnika jer se ocito korisnicima svidja sajt. Jos nije moguce kupiti Flirtic Kredit iz Srbije, kolege rade na tome da se to omoguci u najskorije vreme tako da ces biti jedan od malobrojnih korisnika koji ce imati Flirtic kredit.

Mozes da dobijes 10 Flirtic Kredita.

1. Isto dodaj Karike Rs u svoju listu prijatelja na Fejsu.
2. Uradi neki od testova na Flirticu i podeli rezultat testa na svom wall-u na Fejsu (u statusu mozes prokomentarisati rezultat testa npr. kao Ovo sam ja ili pitas Jel su pogodili :) , Testovi su super, Puno korisnika iz Srbije itd, sta ti odlucis). Ukoliko si vec Flirtic korisnik znas da se testovi brzo resavaju, za svega par minuta. Karike Rs korisnik posto ce ti biti u tvojoj listi prijatelja ce moci videti da si podelio/la rezultat svog Flirtic testa.
3. Kada si podelio/la rezultat testa na svom wall-u, posalji mi link ka svom profilu preko Karika a pored napisi link ka svom Flirtic profilu. Svoj Flirtic broj ces videti kada kliknes na opciju Moj profil na Flirticu. Npr. moj profil na Flirticu je http://www.flirtic.rs/340284
4. S vremena na vreme cemo svima koji su postavili rezultat testa sa Flirtica dati 10 Flirtic Kredita.

413 pregleda
 
Komentari
333Jovan 02.08.2011

....????...

srcejuzno 02.08.2011

mnogo si ga zakonplikovao,daj neshto jednostavnije
ne dopada mi se po prvi put da znash

Community manager Community manager 02.08.2011

Sta je komplikovano?

flertmajstor 02.08.2011

кад склониш прегршт изопачених дегенерика ОДАВДЕ,можда ћу дотурим мојим пријатељима са фејсовањам-било шта одовуд -овако никем ништа-докле год се правиш ГЛУХ И НЕМ-и мени то неће бити тешко такође-а за солове и кредите ми стало ки до лањског снега

#9, 02.08.2011 - 01:51, korisnik sa slikom krk123
complain Prijavi nepristojan komentar »


Znas kako - kada ima puno korisnika za svakog ce uvek biti neodgovarajucih korisnika. za tebe je to mozda Pera, za nekog drugog Zika. Ukoliko imas konkretan problem sa nekim korisnikom napisi mi o cemu je rec ili moderatorima.
02.08.2011 - 07:27, vlasnik slike bizinger

=========================

Puno korisnika?!? Dejane, ovde nema vise od 1500 aktivnih korisnika. Zaboravi sve stare korisnike Karika sto se tice novog projekta. Nadji druge... Ovi su vec "preveslani".

Community manager Community manager 02.08.2011

1500 ima u datom momentu a dnevno sajt ima oko 32 000 ukupnih poseta i oko 15 000 jedinstvenih/razlicitih korisnika i to po servisu za pracenje statistike Google Analytics koji se koristi na mnogim sajtovima. Kada bi stvarno bilo ovde 1500 aktivnh korisnika Google Analytics nikako ne bi mogao da pokazuje 10 puta vise.

Mnogi korisnici koriste sajt vec dugo vremena, siguran sam da to ne bi radili da im se sajt ne svidja ili da ne upoznaju nove osobe ovde.

Community manager 02.08.2011

@opasnatigrica: Jesi, ali kao sto sam rekao solovi se dodaju kada se skupi dovoljan broj korisnika, kao i sto je bio slucaj sa onom proslom akcijom. Bitno je da link stalno bude na profilu da ne bi neko odmah dobio solove a posle sklonio link.

flertmajstor 02.08.2011

Ovde pises meni, krk123-u (kako god da je ranije bilo), srcejuzno, MajkaTereza... nekima koji su ovde dugo, verujem da znas. A to sto nismo otisli, pa valjda zato sto smo izdrzljivi i ne damo se smoriti od strane 13500 laznjaka. Ovde postoji krug ljudi koji su na sajtu dugo, a ti se tesis sa ostalima koji "zvredjuju" tvoju paznju. Mozda neki od njih i uplate koji SOL.
To sto nam saljes lazna obavestenja da je neko nesto komentarisao i kojesta drugo odrzava ovaj sajt na vestackom disanju. I ti sam znas kolikog je to veka.
A kad smo te upozoravali sta ce ti se sa sajtom desiti, ti si proklamovao 300K korisnika. A 15K i 300K je daleko od istine, u kom god pravcu da gledas. Kako god covek gleda - jedan deo mu je pozadi.

Community manager 02.08.2011

Mozete mi link do svog profila poslati i direktnom porukom preko Karika ukoliko ne zelite da ga ostavite u komentaru na tekst, kao sto su neki uradili.

Urban Gabor 03.08.2011

:)

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta