Karikelove - LOVE IS IN THE AIR!
44, London, Velika Britanija

 Kao sto svi znamo, blizi se Dan zaljubljenih, Sveti Trifun, Valentine's Day - kako god da se zove obelezava dan kada se posebno predstavlja vaznost ljubavi. Cela godina treba da je godina zaljubljenih, ne samo 1 dan, ali tog dana se ljubavi moze posvetiti jos vise paznje.

Na Karikama je u toku akcija Me & My Love a odlucili smo i da pokrenemo jos jednu aktivnost za ljubav: Karikelove - Love is in the air! Zelimo da ceo februar bude mesec ljubavi!
202e569232.jpg Od danas pa do 28.2 svi koji postave sliku (u sekciji Albumi, slike u profilu se nece uzeti u obzir za to sluzi Me&My Love), blog post sa tagom/kljucnom reci/oznakom Karikelove ce uci u izbor. Najbolji iz tri kategorije ce dobiti po 50 SOL-ova i bice predstavljen njihov sadrzaj u zajednickoj blog poruci. Video klip se ne moze oznaciti jos tagom tako da ce biti uzeti u obzir svi klipovi o ljubavi bez obzira na tag. Za slike u albumima i blog porukama oznaka/kljucna rec/tag karikelove je obavezna!

Slika u foto albumu moze da bude vasa ili neka slika o ljubavi koja vam se svidja, to isto vazi za blog post i video klip. Mozete napisati ljubavnu pesmu, tekst o ljubavi, mozete postaviti neku pesmu o ljubavi/pricu koja nije vasa a koja vam se svidja ili da video klip bude vas (npr. vi i voljena osoba porucujete nesto korisnicima sajta) ili bilo koji video klip koji popularise ljubav medju ljudima ce uci u izbor za SOL-ove.

Vise sanse ce imati oni za koje je vise izvesno da su postavili bas njihov materijal, bez obzira da li je rec o slici, blog tekstu ili video klipu.

Ukoliko imate sadrzaje od pre a imaju veze sa ljubavlju dovoljno je samo da dodate oznaku Karikelove i oni ce isto ucestvovati u izboru. Mozete imati koliko god hocete sadrzaja za takmicenje, samo da ima oznaku Karikelove

OBAVEZNO SVAKI SADRZAJ OZNACITE SA KARIKELOVE JER DRUGACIJE NECE MOCI BITI UZET U OBZIR (sem video klipova koji jos nemaju opciju oznacavanja, pa ce se uzeti svi video klipovi o ljubavi)! I ovaj tekst ima tag/oznaku Karikelove sto mozete videti ispod ovog teksta.

LOVE IS IN THE AIR!

803 pregleda
 
Komentari
Mixbest 13.02.2009

Super!!!

Filolog 10.02.2009

Super!

BIG-LEON 10.02.2009

Ideja je odlična.Nadam se da će odziv biti na nivou.Pozdrav bizi. *THUMBS UP* *HI* *BYE*

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta