Postavljen chat na Karike.com! Yeah!
44, London, Velika Britanija

Dragi svi, veliko mi je zadovoljstvo da napisem da je postavljen chat na Karike. Chat jos nije potpuno gotov i bez gresaka. Velika pomoc u unapredjivanju chata ce biti sami korisnici tako da mi slobodno pisite u vezi chata i ostavljajte komentare na ovaj tekst i u Karike.com klubu. Kao sto vidite stalno se trudimno da vas ugodjaj na sajtu bude sto bolji kao i zabava i mogucnost komunikacije i upoznavanje novih prijatelja. Sad mozete da se druzite sa svojim prijateljima i na chatu, upoznati nove a ako imate prijatelje koji nisu jos na sajtu pravo je vreme da i oni budu ovde.

Hvala svima koji doprinose sajtu na bilo koji nacin i koji ce doprineti da chat bude unapredjen. Zbog svih vas koji na bilo koji nacin doprinose sajtu i razvoju zajednice Karike.com su jedan od najpopularnijih sajtova za mlade u celoj ex-YU regiji!

P.S. - Jos ste tu na ovom tekstu? Sta cekate, napravite svoju chat sobu pa da vidimo koje ce biti najpopularnije :)! Sad je pravo vreme dok jos nema puno soba.
 

2,843 pregleda
 
Komentari
QrtakWelja 21.10.2008

ehh, kad sam ja pricao da se uvede CHAT Room... :)))
a i za "video" sam pricao... :D

Community manager 20.10.2008

Pa hajde navalite na pravljenje svojih chat soba, ko ce imati najpopularniju chat sobu hajde da vas vidim :)!

daky019 20.10.2008

koliko sam primetio, ne moze da se luta sajtom kada je chat upaljen...probajte da se do radi da se otvori u drugoj stranici da bi se slobodno jurilo katikama...ja mislim da bi bilo bolje ...poZZ...

1409lidijac 20.10.2008

Ovo je pravi korak .Pohvala:)))))))))))))

zuto 20.10.2008

dobar posao

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta