Prvi virtuelni speed dating - Izaberi me!
40, London, Velika Britanija

Veliko nam je zadovoljstvo da smo za 3 meseca stigli do 15 000 registrovanih članova i prva u nizu stvari kojom ćemo to da obeležimo je nova, interaktivna igra na sajtu ali ovog puta između samih korisnika po imenu Izaberi me!

Izaberi me je zanimljiva online igra u kojoj u isto vreme učestvuju 3 devojke i 3 muškarca. Tvoj cilj je da postaviš dobra pitanja i smisliš interesantne odgovore tako da na kraju igre ti i osoba koju si izabrao/la postanete dobar par! Sve zavisi kako se kome svide tvoja pitanja i odgovori, ovo je prvi virtuelni speed dating :-)! Zbog toga što igra počinje kada ima barem tri muškaraca i tri devojke u igri JAKO JE BITNO da i devojke uzmu aktivno učešće u igri. Već smo dobili vrlo pozitivne komentare od nekoliko članova koji su rekli da je ovo vrlo slično kao nekadašnji kviz Ko će koga.

Znaci, postavis pitanje i odgovoris na pitanje i izaberes osobu koja ti se najvise svidja a ako je i ona tebe izabrala onda ste par i dobijate 20 poena a posle je sve na vama...:-).

Molim te da izdvojiš barem 5 minuta svog vremena i učestvuj u igri.

Pozovi svoje simpatije sa sajta da ti se pridruže. Igra se može igrati svako veče od 19h do 22h.

Srdačan pozdrav,
Karike.com team  

47 pregleda
 
Komentari
Elaelena 28.03.2012

meni ne radi sajt flirtic

joca2 06.02.2008

ovo je eksta

Filolog 05.02.2008

Bas sam volela da gledam kviz Ko ce koga, steta sto nema nesto slicno na TV-u ali imamo eto virtuelni kviz na Karikama :-). Jedva cekam da odigram igricu, da se skupi 3 na 3.

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta